serkanyilmazbass
Üye
s.a
bayanlarda göğüs hareketlerini yapmak göğüsleri küçültürmü?
ne gibi faydası olur yada zararı?
bayanlarda göğüs hareketlerini yapmak göğüsleri küçültürmü?
ne gibi faydası olur yada zararı?
Öncelikle bayan değil kadın, küçülür mü diye sorduğun yerde göğüs değil meme(göğüs akciğerleri, kalbi vs barındıran bölgenin bütünü).
Göğüs çalışmanın kadınlar için en önemli etkisi olası sarkmayı engellemesi. Sürekli sütyen kullanımı ile zayıflayan kasları düzenli çalıştırmaları lazım.
Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Erkek ve kadın olarak iki cinsiyet var çünkü. Bayanın kullanımı daha farklı.Neden "bayan değil kadın" diye düzelttiniz merak ettim ?
ne meselaErkek ve kadın olarak iki cinsiyet var çünkü. Bayanın kullanımı daha farklı.
Konu dışına çıkıyor ama bayan cinsiyet belirtmekten çok hitap yada saygı amaçlı kullanılır, gerçi onun içinde hanım/hanımefendi gibi güzel ve kibar bir söz var. Cinsiyet belirtilecekse kadın kullanılmalı. Ufak ama bence önemli bir ayrıntı.ne mesela
Seviyesiz insanlar bu forumu heklemiş..Feministler forumu mu hacklemiş. Bu ne amk.
Konu dışına çıkıyor ama bayan cinsiyet belirtmekten çok hitap yada saygı amaçlı kullanılır, gerçi onun içinde hanım/hanımefendi gibi güzel ve kibar bir söz var. Cinsiyet belirtilecekse kadın kullanılmalı. Ufak ama bence önemli bir ayrıntı.
Türkçe'yi doğru kullanma konusundaki ufak bir uyarı forumu niye bu derece rahatsız etti çözemedim. Akademik yazı yazmıyoruz diye kötü bir dil mi kullanalım? Ergen dilinde sesli harf kullanmadan yada yha, yea tarzı kelimelerle mi anlatalım forumda? Konuyu açan arkadaş yanlış anlamasın, büyük olasılıkla farkında bile değildi. Konuyu daha saçma yerlere taşımayın..."Bayan" kelimesini "erkek" olarak anlayan var mı arkadaşlar ? "Erkek,Kadın" veya "Bay-Bayan" kullanımında bir anlam karmaşası yok.
Yüksek Lisans / Doktora tezi yazmıyoruz, uyarmaya değecek bir şey olduğunu düşünmüyorum.(Hadi biri akademik üslupla bir makale yazsa ona gelse bu yorum neyse ama soru konusunda takılmanın gerçekten saçma olduğunu düşünüyorum)