Bu konuda düşünceleriniz nedir
Bu konuda düşünceleriniz nedir
merhaba. salonda hocamız bize ayda bir yada iki ayda bir program yazıyor. vucüdun adapte olduğunu falan söylüyordu.bilemiyorum. tek program uzun süre kullanılır mı aydınlatır mısınız?İşleyen bir program niye değişsin?
Asıl verim vücut adapte olduktan sonra alınıyor zaten. 5-6 hafta kaslar ve sinir sistemi hareketlere alışıyor, sonrasında onları iyice yedirdikten sonra asıl işlem başlıyor. Birde dediğim gibi misal alt/üst yapıyorsun. Ağırlıklar sürekli artıyor, ölçüler iyi gidiyor yani çalışan bir sistem var. Bunu niye bozasın?merhaba. salonda hocamız bize ayda bir yada iki ayda bir program yazıyor. vucüdun adapte olduğunu falan söylüyordu.bilemiyorum. tek program uzun süre kullanılır mı aydınlatır mısınız?
Asıl verim vücut adapte olduktan sonra alınıyor zaten. 5-6 hafta kaslar ve sinir sistemi hareketlere alışıyor, sonrasında onları iyice yedirdikten sonra asıl işlem başlıyor. Birde dediğim gibi misal alt/üst yapıyorsun. Ağırlıklar sürekli artıyor, ölçüler iyi gidiyor yani çalışan bir sistem var. Bunu niye bozasın?
kasları şaşırtma geyiğiinternetde çok fazla bilgi kirliliği var.sana link bırakıcam onu izle
Şimdi okuduğun şeyleri bir kenara bırak doğrusu yanlışı boşver ve mantığını kullan örneği yorumlamaya çalış. Gelişimin göstergeleri için; ayna görüntüsü, kaldırılan ağırlık, rep maks, mezura ölçüsündeki değişim vs parametreleri var diyelim. Bunlarda değişim olduğu sürece gelişim var demek olduğunu var sayalım. Şimdi 2 ay x programı ile çalıştın güzel değişimler gördün. Sonra 3. ayda baktın yavaşlamaya başladı, 4. ay boyunca da hiçbir artış olmadı diyelim. Bu noktada değişim gerekir. Misal 5-6 ay oldu ama hem ağırlık artıyor hem görüntü değişiyor demek ki ortada güzel çalışan bir sistem var. Program değişimi sadece aşırı yavaşladığında düşünülmesi lazım bence (doğrudur yanlıştır tartışmaya açık). Yada programdan sıkılırsın o noktada değişime gidersin. Burada kendimden örnek vereyim. 12-13 haftadır balkaya texas yapıyorum. Ağırlıklar güzel arttı hala da artıyor ama programdan sıkıldım artık ve yapasım gelmiyor ki 2 haftadır hastalık taşınma vs gidemedim salona. O yüzden alt/üst yada push/pull a geçicem biraz değişim için. Yada gene 3 gün ama daha az hacimli fullbody ayarlarım ona haftasonu karar vericeminternetten de okuduğum üzere hep bunun zıttı şeyler yazıyor kafam karıştı
Şimdi okuduğun şeyleri bir kenara bırak doğrusu yanlışı boşver ve mantığını kullan örneği yorumlamaya çalış. Gelişimin göstergeleri için; ayna görüntüsü, kaldırılan ağırlık, rep maks, mezura ölçüsündeki değişim vs parametreleri var diyelim. Bunlarda değişim olduğu sürece gelişim var demek olduğunu var sayalım. Şimdi 2 ay x programı ile çalıştın güzel değişimler gördün. Sonra 3. ayda baktın yavaşlamaya başladı, 4. ay boyunca da hiçbir artış olmadı diyelim. Bu noktada değişim gerekir. Misal 5-6 ay oldu ama hem ağırlık artıyor hem görüntü değişiyor demek ki ortada güzel çalışan bir sistem var. Program değişimi sadece aşırı yavaşladığında düşünülmesi lazım bence (doğrudur yanlıştır tartışmaya açık). Yada programdan sıkılırsın o noktada değişime gidersin. Burada kendimden örnek vereyim. 12-13 haftadır balkaya texas yapıyorum. Ağırlıklar güzel arttı hala da artıyor ama programdan sıkıldım artık ve yapasım gelmiyor ki 2 haftadır hastalık taşınma vs gidemedim salona. O yüzden alt/üst yada push/pull a geçicem biraz değişim için. Yada gene 3 gün ama daha az hacimli fullbody ayarlarım ona haftasonu karar vericem![]()