Bazen Vucüdum Çok Zayıfmış Gibi Oluyor...

ahmet12

Yeni Üye
selam arkadaşlar ..bodye 3 ay oldu başlayalı ....o kadar düzeli beslenmeye çalışsamda bazen böyle gögüslerim sarkıyor..kollarım iniyor...kendimi çok zayıf hissediyorum neden öyle oluyor arkadaşlar...bi yardım edermisiniz?

her halde piskolojiktir. sen çalışmana devam et.
mesela ölçülerim aynı ama salonda aynaya baktığımda çok daha fazla irileşmişim gibi geliyor.

her halde piskolojiktir. sen çalışmana devam et.
mesela ölçülerim aynı ama salonda aynaya baktığımda çok daha fazla irileşmişim gibi geliyor.
o aynaların bombeli olduğundan kaynaklanıyor benim kg 75 boy 1.84 yani çok kaslı biri değilim ama spor salonunda aynaya bir bakıyorum sanki orda arnold duruyor ) ama evdeki aynalarda öyle birşey yok genelde salondaki aynalar büyük gösteriyor tecrübe ile sabit :)
diğer arkadaşımın sorusuna gelince dik durdunmu göğüsler sarkmıyacaktır duruşunla alakalı bir problemdir ve arkadaşın dediği gibi psikolojik etkenlerde söz konusu

mekik çeilen yerdekiler ince gösteren için pazu falan çalıştığımız yerde ise kalın gösteren aynalar var

daha öncede aynı aynalara bakıyordum

hayır arkadaşlar.. aynayla ilgisi yok.. şimdi mesela bugun... sabah kalktım okula gittim... ögleye kadar vudüdum sanki böyle bıngıl bıngıl oluyor.. yaglı yaglı oluyor... yani hiç kas yokmuş gibi oluyor.. kendimi çok zayıf hissediyorum.. gögüslerim böyle sarkıyor ama gözle görülür derecede... 1-2 saat sonra kendimi böyle güçlü hiswsediyorum... gögüslerimi elliyorum elllerim filan doluyor kolların şişiyor... işte bu nasıl bie şeydir?

Back
Yukarı