Bazu ve Omuz Başlangıç Çatlak

2 Senedir Body yapmaktayım ara ara Eylül 2011 den Haziran 2012 kadar ara vermeden spor yaptım bi ara acayip derecede yüklendim kolumda acımalar duydum ama antreman sonrası dikkatimden kaçmış. Sabah kalktım duş alırken kolumdaki catlakları Fark ettim. Spor salonundaki Antrenöre sordum bu catlaklar Kılcal Damar catlağı dedi Derinin Sert olmasından bazu genişleyemiyormuş.Genişlerken catlaklar yapıyomuş öyle dedi.Doktora gitmeye korkuyorum.Antrenör Geçer dedi ama beyaz izi kalır dedi.Konu hakkında bilgisi olanlar acil yardım lütfen nasıl geçirebilirim :(

Son düzenleme:
Evet kardeşim 2-3 sene önce acemilik zamanlarımda kası ısındırmadan ağırlık çalışırdım ve bi zaman sonra pazumun iç kısımlarında büsürü kırmızı çatlaklar oluştu. Parana kıyıp 100 tl fln özel krem var adını bilmiyorum o geçiriyor yada 8-9 ay bekleyeceksin çatlaklar yavaş yavaş normale dönsün ve beyazımsı pek gözükmeyen iz bıraksın.

Pek dert etme geçer. Kas ani büyüyor ve deri buna yetişemediği için açılıyor.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:49 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:47 ----------

iz bırakır derkende dikkatli bakınca gözüken izler normalde fark edilmez.

tiger o kremin ismini bulabilirmisin birader iyice sorun haline getirdim kafaya takıyorum durmadan sağ kolumdada 2-3 uzunluğunda kol altı kıllarıyla omuzun birleştiği yerdede var demekki ısınmadan calıstığım için oluyormuş of :(

Kendini kahretme : )) ısınsan yinede olacaktı onlar.. Nasıl ısınırsan ısın iyi bir kol-göğüs antremanı buna sebebiyet verir. Sağlık yönünden zararını görmedim duymadım.. Görüntü olarak çok takıyorsan kremini alabilirsin. Doğal altarnetifi ise zeytinyağı+fındık yağı + birkaç yağ karışımı iyi geliyor diyorlar..

ilk once bazu degil pazu resimlere baktim o kadarda kotu gozukmuyor boyle bi sakatlikla karsilasmadim ama gecer gibi gozukuyor goruntu olarak cok dert etme arkadaslarin dedigi gibi krem vs urunler kullanip gecer iyi calismalar

Back
Yukarı