2shae
Üye
Etrafta çok fazla hangi supplementi nasıl kombine etmeliyim gibi sorular oldouğu için ben bb.com'dan örnek bir sipariş yazmayı düşündüm. Tecrübelerim doğrultusunda en sade ve bir o kadar da etkili ek besin kombinasyonum şöyle:
Toplam Fiyat:
Neden Kre-Alkalyn?
Eğer benim gibi creatine monohyrate'tan herhangi bir etki görmediyseniz en iyi seçeneğiniz budur. Çok kısa bir süredir kullanıyorum fakat değiştirmeyi düşünmüyorum.
Neden BCAA?
Definasyon olsun bulk olsun recovery dönemi için en önemli aminoasitleri içerir. Neredeyse tüm protein tozlarında bulunsa da ben günlük miktarının asla yeterli olmayacağı düşüncesindeyim.
Neden Multivitamin?
Günlük alınması gereken vitamin miktarlarını karşılamak için son derece önemli ayrıca ilaveten BCAA Glutamine Arginine gibi önemli aminoasitleri içerir.
Neden Whey protein?
Hiçbir fikrim yok
Aylık bize maliyeti
Şöyle ortalama bir hesap yaparsak
Kre-alkalyn off günler kahvaltı sonrası 2 kapsül
on günler kavaltı veantrenman sonrası olmak üzere günde 2 kapsülü. Günde tek 2 kapsül kullanımla bu ürün bize 2 ay rahatça gidiyor
BCAA off günler sabah kahvaltısı ve akşam yemeği sonrasıtek kapsül toplamda 2
on günler antrenman öncesi 2 kapsül (veya antrenman öncesi 1 sonrası 1) olamk üzere gene günde 2 kapsüle denk düşüyor. Bu ürün de 2 ay rahatça gider
Multivitamin her büyük öğün sorası tek kapsül toplamda 3 kapsülle 2 ay yeter.
Whey off günler sabah hemen (ve ilaveten arzu edilirse herhangi bir öğün arası)
on günler sabah hemen ve antrenman sonrası olmak üzere 2 ay gider.
Yani demek istediğim bu sipariş bizi 2 aylığına hayli hayli karşılar.
Şimdi hesaba başlarsak:
Sipariş FedEx express ile bize toplamda 141.38$ a denk geliyor. Tl'ye çevirirsek şöyle kabaca 1,5 ile çarpıp 212 liraya denk geliyor. Bütün ürünler bize 2 ay yeteceği için bu fiyatı 2'ye bölersek aylık bize maliyeti sadece 106 liraya denk geliyor. Son derece tatmin edici bir rakam.
Gümrükte takılır mı sorusu için de benim bu ürünüm 4 gün sonra kapıma geldi.
Umarım yardımcı olabilmişimdir herhangi bir yerde matematisel hata yaptıysam kusura bakmayın 2 kere kontrol ettim ama spor sonrası yazıyorum biraz kafa dağınık.

Toplam Fiyat:

Neden Kre-Alkalyn?
Eğer benim gibi creatine monohyrate'tan herhangi bir etki görmediyseniz en iyi seçeneğiniz budur. Çok kısa bir süredir kullanıyorum fakat değiştirmeyi düşünmüyorum.
Neden BCAA?
Definasyon olsun bulk olsun recovery dönemi için en önemli aminoasitleri içerir. Neredeyse tüm protein tozlarında bulunsa da ben günlük miktarının asla yeterli olmayacağı düşüncesindeyim.
Neden Multivitamin?
Günlük alınması gereken vitamin miktarlarını karşılamak için son derece önemli ayrıca ilaveten BCAA Glutamine Arginine gibi önemli aminoasitleri içerir.
Neden Whey protein?
Hiçbir fikrim yok

Aylık bize maliyeti
Şöyle ortalama bir hesap yaparsak
Kre-alkalyn off günler kahvaltı sonrası 2 kapsül
on günler kavaltı veantrenman sonrası olmak üzere günde 2 kapsülü. Günde tek 2 kapsül kullanımla bu ürün bize 2 ay rahatça gidiyor
BCAA off günler sabah kahvaltısı ve akşam yemeği sonrasıtek kapsül toplamda 2
on günler antrenman öncesi 2 kapsül (veya antrenman öncesi 1 sonrası 1) olamk üzere gene günde 2 kapsüle denk düşüyor. Bu ürün de 2 ay rahatça gider
Multivitamin her büyük öğün sorası tek kapsül toplamda 3 kapsülle 2 ay yeter.
Whey off günler sabah hemen (ve ilaveten arzu edilirse herhangi bir öğün arası)
on günler sabah hemen ve antrenman sonrası olmak üzere 2 ay gider.
Yani demek istediğim bu sipariş bizi 2 aylığına hayli hayli karşılar.
Şimdi hesaba başlarsak:
Sipariş FedEx express ile bize toplamda 141.38$ a denk geliyor. Tl'ye çevirirsek şöyle kabaca 1,5 ile çarpıp 212 liraya denk geliyor. Bütün ürünler bize 2 ay yeteceği için bu fiyatı 2'ye bölersek aylık bize maliyeti sadece 106 liraya denk geliyor. Son derece tatmin edici bir rakam.
Gümrükte takılır mı sorusu için de benim bu ürünüm 4 gün sonra kapıma geldi.
Umarım yardımcı olabilmişimdir herhangi bir yerde matematisel hata yaptıysam kusura bakmayın 2 kere kontrol ettim ama spor sonrası yazıyorum biraz kafa dağınık.
Son düzenleme: