BB Ev Programı !

Training-lee.gif

Öncellikle Tüm Meslektaşlarıma Selamlarımı İletiyor Ve Kendilerinden Küçük Bir İstirhamım Olduğunu Bildirmek İstiyorum.

Ben 17 Yaşındayım 2 Aydır Bas Koydugum BU Spora Devam Ediyorum Yani Ben Bir Vucüt Geliştiriciyim Bu Sporu 2 Ay Salonda Yaptım ve Şimdi Evde Devam Etmek İstiyorum

Ölçülerim

Boy:1.70
Ölçülerim İse;
Omuz:102 cm
Göğüs:80 cm
Bel:69 Cm
Kalf:32 cm
Bilek:17 cm
Biceps:28 cm

Sizden Ricam Benim İçin Haftalık Bir Ev Programı Önerebilirmisiniz Ben Evimde Olan Araçları Yazıyorum

2 Adet Dumbell (Her Biri 5 kg)dumbelllls

Odada Bir Tane Barfiks Profili

Bench Sehpası

Birde Ab Bench Yani Kondisyon Benchi

İp(İlkokuldayken Kızların Atladıgı) :p

Şınav Çekebiliyorum
Geniş Kol Barfiks Yapabiliyorumweightlifter

Dar tutus Barfiks Yapabiliyorum

Beslenmem Gayet Düzenli Ve Devamlı. Sizlerden İstediğim Bu Programı Nasıl Uygulamam Gerektiği Örnek Vererek Anlatıyorum Bugün Örneğin 10x Geniş Tutuş Barfiks Yaptım 10x Şınav Yaptım 3x10 Yatık Mekik Yaptım sonra 2. Antreman günü bunların aynısını yapsam gelişme katedebilirmiyim ne kadar aralıklarla bu hareketleri değiştirmeliyim. Amacım Vucüdu Kas Olarak Şişirmek Kuru Bir Vucut İstemiyorum

Şimdiden O Değerli Yorumlarınız İçin Her Birinize Teşekkür Ediyorum

Saygılar spsmiley

zonepro bu konuda cok topic acıldı forumda arama yap mesala su linki incelemkle işe balayabilrsin https://www.bodyforumtr.com/vbforum/evde_dumbell_ile_al_ma-t8554.html

İlgin için Teşekkürler Ama Ben Program istiyorum imkanlarımı yazdım bu hareketlerin hepsini biliyorum program lazım bana :(

Bugün 3x 10 dumbell press
3x10 dumbell flyes
3x10 dumbell bench press
1x 10 Genis Barfiks
Yarın Olarak.

Yarından SOnra olarak.

3 günlük bi program işte sadece ben haftada 3 gün antreman yapıyorum hangi kasları hangi gün aralıkla calıstıracagım hakkında bilgim yok yanlis bisey yapmiyim diye sizlerden destek istedim yanlis biseyde yaptiysam topigi kapaticam

şöyle 1 sene kadar salona devam edip güzel bi alet aldıktan sonra eve geçseydin çok daha iyi olurdu

imkanın varsa salona biraz daha devam et
1. 2. 3. denilen programları bi gör uygula derim

illede ben program istiyorum diyorsan
yapacakların kısıtlı body değilde daha hafif bi şeyler yaparsın elindekilerle

bench sehpası demişsin ama sanırım bar yok

1.gün şınav çektikten sonra kol çalışırsın
2.gün barfikste sırt çalıştıktan sonra dumbullarınla omuz çalışırsın

bu seni bi yere kadar götürür daha çok ekipmana ihtiyacın var

bar ve ağırlık almalısın bench sehpanda ayarlanabilir tipteyse göğüsten tut koluna kadar yapacağın hareketler çoğalır

Ofis İlgin İçin Tskler Gercekten
sizin düsünceleriniz cok önemli benim icin bir acıdan beni motive ediyo ve daha farklı fikirler üretmeme sebep oluyor hepinize sonsuz sükranlarımı sunuyorum daha baska tecrübeli arkadaslar varsa bilgilerini esirgemesin lütfen salona devam edebilseydin demissin salonda kasmak istemiyorum artık kendimi ztn yasim genc fit bir vücud icin ugrasıyorum yasım 20 yi gectiginde salonda daha farklı düzeyde professyonel olarak antremanlara baslıyabilirim suan kemik gelisimim tamamlanmadi henüz ben strechting gibi hareketlere agırlık veriyorum yani kemikleri uzatabilmem için elimden geleni yapıyorum buda benim genlerime baglı tabi bi bakımdan bench ayarlanabilir

Ofis İlgin İçin Tskler Gercekten
sizin düsünceleriniz cok önemli benim icin bir acıdan beni motive ediyo ve daha farklı fikirler üretmeme sebep oluyor hepinize sonsuz sükranlarımı sunuyorum daha baska tecrübeli arkadaslar varsa bilgilerini esirgemesin lütfen salona devam edebilseydin demissin salonda kasmak istemiyorum artık kendimi ztn yasim genc fit bir vücud icin ugrasıyorum yasım 20 yi gectiginde salonda daha farklı düzeyde professyonel olarak antremanlara baslıyabilirim suan kemik gelisimim tamamlanmadi henüz ben strechting gibi hareketlere agırlık veriyorum yani kemikleri uzatabilmem için elimden geleni yapıyorum buda benim genlerime baglı tabi bi bakımdan bench ayarlanabilir

17 yaşındasın ne kadar gelişimi etkiler bu konu baya tartışılmış bi konu tabi ama fazla ağırlık altına girilmediği sürece etkilencek bi durum yok..

Kendi ağırlığınla antreman yapmayı tercih etmişsin bu durumun programı fazla çeşitli deil,zaten yapabilcein hareketler çok kısıtlı..Ben artık başlamalıyım diyebildiin yere kdr kendi ağırlığınla programsız çalışman gerekicek,sen azcık arada kalmışsın fikren,gibime geldi..

Back
Yukarı