• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

BBde yenı..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Miracle
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Miracle

Üye
Mrb.Bbye Tam baslayalı 1.5 2 ay oldu. Ondan evvel bılıncsız sekılde Dambılla calısıodum ve 2 3 yıl kıck box a gıttım..Kolum soguk 38-39 deısıyor.Ama sol kolum cok gucsuz..Yas 17 Boy 1.85 kılo 83 Yag oranım 2 hafta evvel %12-11 gıbı bırseydı..Bu fotolarımı 2hafta ara werdıkten sora (Fınaller vs..) soguk bıcımde cektım.

Eleştirileri beklıyorum :roll:
Amacımıda soleyım..Yaza kadar sıx packs ve duzgun bır vucut..

miracle 1,5 2 aylık bır vucut sonucta yani iyi yorum gelmesini beklemıyorsun umarım bence oldukca zayıf bir vucudun var ama sonucta bu sporda yenisin ama takma kafana herkes bu yollardan gecti ilerde iyi olursun şimdiden kolay gelsin

goldtrapper58 dedi:
miracle 1,5 2 aylık bır vucut sonucta yani iyi yorum gelmesini beklemıyorsun umarım bence oldukca zayıf bir vucudun var ama sonucta bu sporda yenisin ama takma kafana herkes bu yollardan gecti ilerde iyi olursun şimdiden kolay gelsin

Tabı ıyı yorum ıcın demıorum Elestırmenızı ıstıorum..Mesela bu yasta nereye onem wereyım we Amacım ıcın ne yapmalıyım ? Yardım etmenız ıcın ekledım ztn ;)

Miracle hani sen bana yazmıştın ya "gerçekten de kollar 40 cm durmuyor" diye.. eğer senin fotolardaki kollar 39 cm se benim kollar 50cm :D Şaka bi yana sanırım sen de ışığın ve pozların azizliğine uğramış olmayasın :p

1-O kol 35,36 cm gelir..
2-Arama yaptığında istediğin herşeyi bulabilirsin...
3-Neden abartılır ki ölçüler...
4-...vs

kreodaites dedi:
1-O kol 35,36 cm gelir..
2-Arama yaptığında istediğin herşeyi bulabilirsin...
3-Neden abartılır ki ölçüler...
4-...vs

O kol 35-36 cm gelır bır elestırı deıl. Benı yalancı konumuna dusuryorsun bole soyleyınce ! Yenı fotomu koyarım foto makınesını alınca olcu asla abartmam kendım neysem oyum..Neyse onemlı degıl enınde sonunda gelısmeyecek mı :?: .. amacım hakkında kac ay harcıyacagımı ne kullanıp ne kullanmayacagım vucudumun neresıne yuklenmelıym sorularına cwp arıorum...

Back
Yukarı