BCAA İÇEMİYORUM

Arkadaşlar merhaba.

6 aylık bu sporu yapıyorum, daha önce kapsül formda kullandığım bcaa yı değiştirerek aromasız toz forma geçtim. Önemli olan tadı değil etkisi biliyorum ama, tadı içilecek gibi değil sizde biliyorsunuz. İçimini nasıl kolaylaştırabilirim, ne ile karıştırabilirim?

Şeker ilavesiz meyve sularıyla yada whey kullanıyorsan ikisini beraber tüketmen bir nebzede olsa BCAA'nın tadını hafifletir
Whey kullanıyorum, ama forumlarda okuduğum kadarıyla bununda faydası olmadığını söylüyorlar. Meyve suyu ile deneyeceğim, ama % ilk orana bakarsak ortalama % kaç tadını yok eder.

Yüzde hakkında pek bilgim yok sen normal içebileceğin kadar mesela 200ml kadar meyve suyuna 5gr-10gr BCAA atabilirsin. BCAA'nın tadı tam gitmez sadece acılığını birazda olsa alır bu şekilde

At ağzına ölçekle iç :) ama her toz ağza atılmaz diye biliyorum bazıları tükürüklere zarar verebiliyormuş
Onu da denedim, ağzıma atmamla öksürmem ve yarısının ağzımdan çıkması bir oldu, gözlerimden yaş geldi. :)[DOUBLEPOST=1533313922][/DOUBLEPOST]
Yüzde hakkında pek bilgim yok sen normal içebileceğin kadar mesela 200ml kadar meyve suyuna 5gr-10gr BCAA atabilirsin. BCAA'nın tadı tam gitmez sadece acılığını birazda olsa alır bu şekilde

İlk antrenmanda bu şekilde denicem, teşekkürler :)

:D çok kötü aromasızları, içemedim , karpuz aromalı aldım 2sini karıştırınca karpuz aromalı bca sayesinde içiyorum 2 bcaayı karıştırarak içiyorum mecbur para verdik :D

Back
Yukarı