BCAA - Nedir? Ne ise yarar?

ama re-con u ben antrenman sonrasi aliom gecede mi alsam bir servis yoksa antrenman sonrasini geceyemi ceksem ?

---------- Post added at 22:47 ---------- Previous post was at 22:45 ----------

rajev seninde fikrinin alalım bu konuda:)

Reconu kesinlikle ve kesinlikle gece alma :) İçinde 27g şeker var. İnsülin uçar direk yağ olarak alırsın kiloları.

Gece ya casein al yada gh ve testesteron artıracak ürünler

gece sadece caseın alıom :D ıbrahım abının kombınasyonu tam bır psıkopat ısı ya super bişi uyguladım 4 gun oldu bıraksan kamyon cekıcem dıslerımle :D

merhaba dostlar yeni kayıt oldum 16yasndan beri bu işlerdeyim işmekin salonuna gidiyorum alet eksikligi vs vs tam gelişme gösteremedim sorum şu olacak kısaca bcaa mı önerirsiniz bana yoksa creatinli aminoları var gaspari markasının onumu bunu soracagım merakla gelecek cevapları bekliyorum 600tablet amino whey 2200 lükten kullandım bi yarar göremedim açıkçası yada gaspari amino,bcaa,glutamin kombine edilebilinirmi 1.5yıl ara verdm geri göndüm başlayalı 1.5ay oldu hayırlısıyla bırakmamayı düşünüyorum bundan sonra cevaplarınızı beklyorum saygılar...

bende 4.yılımdayım bu sporda aralıksız yapıyorum boy 1.87 kilom 91di göbek çevrem yağlıydı biraz bulk'tum bu bcaa'yı kullandım diyette yapıyordum tabi şuan 80 kiloya düştüm enerji artişi oldu zayıflamama rağmen ağırlıklarımda artış sağladım ama bu bcaa hacimden düşürüyo gibi ne bileyim sadece diyete bağlamak istemiyorum olayı bcaa'nında yağ yakımına etkisi var sanırsam kaslar küçüldü gibi bir his var ama sanki sıkılaştı ve hatlar daha bir belirginleşti gbi aynı problemleri yaşıyan var mı

bende 4.yılımdayım bu sporda aralıksız yapıyorum boy 1.87 kilom 91di göbek çevrem yağlıydı biraz bulk'tum bu bcaa'yı kullandım diyette yapıyordum tabi şuan 80 kiloya düştüm enerji artişi oldu zayıflamama rağmen ağırlıklarımda artış sağladım ama bu bcaa hacimden düşürüyo gibi ne bileyim sadece diyete bağlamak istemiyorum olayı bcaa'nında yağ yakımına etkisi var sanırsam kaslar küçüldü gibi bir his var ama sanki sıkılaştı ve hatlar daha bir belirginleşti gbi aynı problemleri yaşıyan var mı

muhtemelen;
kilo vermek için antrenman şiddetini ve yoğunluğunu artırdın = güç ve kondisyon artışı sağladın
yağ yaktın , belki kasta erittin = hacimden düştün

muhtemelen;
kilo vermek için antrenman şiddetini ve yoğunluğunu artırdın = güç ve kondisyon artışı sağladın
yağ yaktın , belki kasta erittin = hacimden düştün
ben normalde bcaa kullanmadan yağlıyken bu kadar ağırlık basamıyordum her bölgede artış oldu ağırlıklarda bayağı bir fark var öncekilyle şimdiki arasında ben araştırdım yağ yakımınada etki ediyormuş bcaa önceden spordan sonra acıkıyodum şimdi bcaa içinde pek acıkmıyorum tokluk hissi veriyo salondaki herkes göbek çevren incelmiş diyo gözle görülür fark var ama ne bilim hacimden gidiyio gibi önceki giydiğim tişörtlerde kolum girmezken şimdi salanıyo içinde :D kasın içersindeki yağımı yaktı ne yaptıysa alışamadım ama daha iyi oldum gibi :D

BCAA hakkında detaylı, bilgilendirici bir konu olmuş.Elinize sağlık :)

Ek olarak kas kütlesini korumak adına BCAA önemli bir katkı sağlamakta.

Back
Yukarı