Bebe Bisküvisi Nesquik Ve Süt Tüketimi ?

mrat145

Yeni Üye
s.a arkadaşlar. ben sabah kahvaltısı ile birlikte bir kase nesquik yiyorum. yaklaşık 2 su bardağı süt ile beraber. gün içindede antremana giderken bebe bisküvisi muz,süt karıştırıp yiyorum. sizce doğru bişey mi yapıyorum günde yarım litre süt tüketerek ? (bana fazla geldi) bebe bisküvili karışıma bişey eklemelimiyim ve antremana giderken yiyorum gelince yersem daha mı iyi olur sizce ?

Ben bebekliğimden beri aralıksız süt içmekteyim. Hatta şuan günde 1 litreye yakın süt içiyorum ve herhangi bir zararını görmedim. Giderken içmek konusuna gelince ne kadar süre önce içtiğin önemli. Öncesinde içiyorsan ağır gelecekti hatta vücuduna gereksiz yük verebilir. Uygun zamanda içeceksen içine kuru meyve koymanı önerebilirim.

s.a arkadaşlar. ben sabah kahvaltısı ile birlikte bir kase nesquik yiyorum. yaklaşık 2 su bardağı süt ile beraber. gün içindede antremana giderken bebe bisküvisi muz,süt karıştırıp yiyorum. sizce doğru bişey mi yapıyorum günde yarım litre süt tüketerek ? (bana fazla geldi) bebe bisküvili karışıma bişey eklemelimiyim ve antremana giderken yiyorum gelince yersem daha mı iyi olur sizce ?

bebe bisküvisi, nesquik basit şeker içeren ürünler olduğu için sporcular tarafından tavsiye edilmez

Back
Yukarı