Bebek Gibi Bir Yüz İçin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gece yatmadan BEPANTHEN KREM sürün bunu uzun vadede kullanırsanız farkı hissediceksiniz bir kaç arkadaşım yıllardır yaparlar ve cidden tenleri gayet başarılı :)

Limon suyu+ yoğurt

Yumurta sarısı+ süt

Bunları haftada en az 1'er kez uygulayın. İddaa ediyorum farkı göreceksiniz. Bakın özellikle hiç yapmadıysanız kalkıp şu anda limon suyu-yoğurt kombinasyonunu yapın kesinlikle farkı görürsünüz. Cildi daha bir canlandırıyor resmen. Normal çekilmiş bi resme photoshop yapılmış gibi bir etki bırakıyor bende.

niveanın yüz temizleme ürünlerini kullanıyorum ilk kullanışımda siyah noktalar yüzümden aktı o kadar etkili.şimdi yüzümde 1 sivilce 1 siyah nokta bulamazsın :)

Siyah noktalar için 1 kase yoğurt ve 1 limonun suyu demişsiniz.
1 tam limonun suyunu mu ? Yoksa azcık mı sıkmalıyız suyunu ?
1 kase yoğurt ve azcık limon suyunu karıştırdım. Ama ne alakası varsa burnum acıyor ve dahada belirginleşti. 15-16 dakika civarı yüzümde durdu maske. Yüzümde maska tamamen kurumamıştı onun bir etkisi olabilir mi ?

Maskeyi ılık suyla yıkayarak temizledikten sonra burnumda birinle kavga etmişim burnuma kafa atılmış gibi bir acı var bu normal mi yoksa başka bir sebepten dolayı mıdır ?

Son düzenleme:
ben sicivlce icin biomen in yuz temizleme jelini kullaniyorum. aktif cikan sivilceleri gercekten kurutuyo ve azaltiyor. haftada 1 veya 2 defa da kil ile maske yapiyorum kabin icine koydugum kile gulsuyu ekliyorum krem kivamina gelecek sekilde ayarliyorum ve cildi yumusatiyo ve temizleyip arindiriyor.

Arkadaşlar ilk önce bakkal'dan yarım kilo yoğurt alın ve belki yarım kilo bile etmeyecek şekilde salatalık, eve gelince salatalıkları rendeleyin yoğurdu sulandırmak suretiyle rendelenmiş salatalıklar ile karıştırın sarımsak atın ki ( sarımsak doğal antibiyotiktir ) oldu'mu size bir tas cacık ohhh misss sonra bunu afiyetle götürün :):) dalga geçmiyorum ciddiyim.Yağlı yemeyin cips,patates kızartması,fıstık ve buna benzer yağlı ürünler daha sonra yüz temizliğinize önem verin sabah kalktığınız'da yüzünüzde kaypaklık olur mesela ve gece yatmadan önce tabi gün içinde tekrarlamanız faydanıza.Çok problemli ciltlerin ise hastahanelerin cildiye bölümüne gitmesi en doğrusudur.Kapanış cümleleri olarak'da bazı kozmetik firmaları gibi hani kişiler ellerinde katalog eşine dostuna satış yapıyor işte onlarda maskeler var onlardan alabilirsin ama uzun vade'de etkisi olduğu için diğer söylediklerimi uygulamak daha mantıklı ve gerçekçi derseniz'ki nasıl oluyor ben yapıyorum süper oluyor ..

İyi forumlar :)

Back
Yukarı