• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Before-After 1 Sene İçersinde 2 Aylık Çalışma İle Değişim.

VgIsmaıl

Yeni Üye
Bir Sene İçerisinde Supplement Kullanmadan 2 ay'da Azimle Elde Ettiğim Hacim.

Eklentiler

• SANY1192-horz.jpg
    SANY1192-horz.jpg
    112,2 KB · Görüntüleme: 1.602
  • Görüntü000-horz-vert.jpg
    Görüntü000-horz-vert.jpg
    284,3 KB · Görüntüleme: 1.666
Son düzenleme:
vücut çok güzel ancak tam olarak anlayamadığım bu kalan 10 ayı düzensiz olarakta olsa çalışmayla geçen bir 1 sene mi yoksa 1 sene içerisinde sadece 2 ay çalışarak elde ettiğin bir vücut mu?

Son düzenleme:
Bana sanki yağ yakmışsın gibi geldi fotoğraflara ilk baktığımda meğersem hacim kazanmışsın :)

ilk fotoğrafa bakınca güldüm kendi kendime ikisinin arasında alaka yok dedim. ikinci fotoğrafa bakınca herşey anlaşıldı. başarılarının devamını dilerim. gıptayla bakılacak bir vücut.benim sormak istediğim soru yardımcı besin kullandın mı protein tozu gibi ? kullanmadıysan beslenme programını alabilir miyim ?

Mutlu Olmamak Elde Değil gerçekten :),Beslenme ve Antreman programlarımı Mens Health site ve dergilerinden yararlanarak kendim hazırlıyorum.Hep squat'a ağırlık verdim 2 ay boyunca.Beslenmede ise Lor peyniri,fıstık ezmesi gibi besinlere ağırık verdim.Tavuk göğsü,et,yumurta fazla tüketmedim.Supplement bile kullanamadım.Hiç yağlanma olmadı vücudumda şekerli çay,beyaz ekmek,tereyağı gibi besinleride cok tükettim.1 gr yağlanma olmadı :).Vücut genetiğinden olsa gerek :) İnşallah Herkes istedği vücuda kavuşur.Yorumlarınız İçin Teşekkür ederim arkdaşlar

Mutlu Olmamak Elde Değil gerçekten :),Beslenme ve Antreman programlarımı Mens Health site ve dergilerinden yararlanarak kendim hazırlıyorum.Hep squat'a ağırlık verdim 2 ay boyunca.Beslenmede ise Lor peyniri,fıstık ezmesi gibi besinlere ağırık verdim.Tavuk göğsü,et,yumurta fazla tüketmedim.Supplement bile kullanamadım.Hiç yağlanma olmadı vücudumda şekerli çay,beyaz ekmek,tereyağı gibi besinleride cok tükettim.1 gr yağlanma olmadı :).Vücut genetiğinden olsa gerek :) İnşallah Herkes istedği vücuda kavuşur.Yorumlarınız İçin Teşekkür ederim arkdaşlar

Genclerin vucudunu ornek alip yaptiklarini ornek almamasi dilegiyle herkes senin kadar sansli genetikle dogamiyor ve senin beslenme seklin ve idman seklinle husrana ugrama imkanlari yuksek.

maşallaah dostum allah esirgesin :) estetik açısından çok güzel vücudun var devam etmelisin bence göğüs kısmına ağırlık vererek..

Baska bir konuda hatırladığım kadarı ile sizin spor için ayrılmış bir odanız yokmuydu ? ve üstelik amino ve creatin kullandığınızı da hatırlıyorum gibiyim. Emin olamadım çünkü :)

Back
Yukarı