• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Before olarak burda dursun!

Corba ekmek ile oldukca zor. genel anlamda beslenme konusunda bilgilenmeye bak. oyle abarti bir fazla yok, disipline olursan 5-6 ayda cozersin ama once irade ve beslenme. Agirlik idmanlarini aksatma. ZAyif ama sarkik bir vucut istemezsin.

Bu sekilde devam ettir. 1 Hafta sonra kilona bak eger dusme varsa dogru yoldasin. Yerinde sayiyorsan demekki biseyleri yanlis yapiyorsun demektir.
Forumda ki herkes senin gibi spor yapmaya calisiyor. Bizler sadece tecrubelerimizi aktaraba biliriz. Sen bizlerin soylediklerini arastir o sekilde uygular.
Ben 5 km kosu yaparim yag yakarim belki sen yakamazsin boyle dusun. iyi sporlar umarim hedefine ulasirsin :)

Katılmıyorum ; Bu şekilde devam ettirme , 8 dakika ile vücut ancak ısınmaya başlar , yağ yakmaya başlayamaz ayrıca koşudan ziyade tempolu uzun yürüyüşler yapmaya bak. 5 Kilometre koşu yapan her insan düzgün besleniyorsa ve ölmemişse yağ yakar. Bu kişiden kişiye sadece yaktığı miktar değişir. Forumu iyice araştır , beslenmeni düzenle başarılı olursun. Beslenmeyi düzenlemekten kastım az yemek değil , doğru şeyleri doğru miktarda tüketmek anlamında. Çok yapılan yanlışlardan biri de spora haddinden fazla abanmak ve beslenmeyi biranda değiştirmek. Bunlar insanın psikolojisini de kötü etkileyeceği için uzun soluklu bir beslenme ve antreman rutini oluşmasını engeller.

Ayrıca kahvaltı yapmak için neden suların gelmesini beklediğini de anlamadım ?

Katılmıyorum ; Bu şekilde devam ettirme , 8 dakika ile vücut ancak ısınmaya başlar , yağ yakmaya başlayamaz ayrıca koşudan ziyade tempolu uzun yürüyüşler yapmaya bak. 5 Kilometre koşu yapan her insan düzgün besleniyorsa ve ölmemişse yağ yakar. Bu kişiden kişiye sadece yaktığı miktar değişir. Forumu iyice araştır , beslenmeni düzenle başarılı olursun. Beslenmeyi düzenlemekten kastım az yemek değil , doğru şeyleri doğru miktarda tüketmek anlamında. Çok yapılan yanlışlardan biri de spora haddinden fazla abanmak ve beslenmeyi biranda değiştirmek. Bunlar insanın psikolojisini de kötü etkileyeceği için uzun soluklu bir beslenme ve antreman rutini oluşmasını engeller.

Salata domates falan yikanmasi gerekiyodu. Ki sular olmayinca kendimi cok kotu hissediyorum psikolojik olarak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yanlışlarımı düzelttiğin için teşekkürler

Neden zor?

Corba ekmek ile oldukca zor. genel anlamda beslenme konusunda bilgilenmeye bak. oyle abarti bir fazla yok, disipline olursan 5-6 ayda cozersin ama once irade ve beslenme. Agirlik idmanlarini aksatma. Zayıf ama sarkik bir vucut istemezsin.

Octeniskrup konuyu çok iyi özetlemiş , "su" dan sebeplerin çok gibi. :)

Ve bide spor yapicaksin :D bence acilen git burdan :D

Bu sporda antreman 3. planda.
1. Sağlam beslenme
2. Düzenli güzel uyku
3. Sağlam terlerin bol aktığı antreman

Elektrik gidince de yataktan kalkmıyorum [emoji23][emoji23][emoji23]

o da iyimiş.çok bi fazlan yok gibi.düzgün çalışıp beslenirsen halledersin bi kaç aya.sular giderse de takma kafana,before 'u attın göz zevkimizi bozdun, bi kaç ay sonra after'ıda atta düzelsin:D

yanlış anlama,ben seni motive etmek için söyledim.senin bileceğin iş.önceki açtığın konuyu da gördüm şimdi.kiloyu ağırlık çalışıp alsaydın keşke,üstüne de hafif bi yağ yakmayla istediğin formu yakalardın belki.vgcilerin yaptığı da bu zaten.neyse kolay gelsin.

Son düzenleme:
Back
Yukarı