Bekci`nin Resimli Yag Yakim Günlügü!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bekci
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
120 kalori,15 gr protein,15 gr KH sıfır şeker(1 tatlı kaşığı bal)
150 grmagerquark,1tatlı kaşığı bal ile tatlandırıldı,çilekler iri parçalar halinde karıştırldı,üzeri badem rendesi ile süslendi.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    234,1 KB · Görüntüleme: 422
Sırt çok iyi görünüyor..
Cok yaglandim Dr.[DOUBLEPOST=1402000833][/DOUBLEPOST]
ben 22 yasindayim. Net olarak benden daha azimli. tebrikler :)

ne alaka:)önümüzde gencler varken bize boyun egmek düser,biz bundan sonra ancak bu yastan sonra tavir ve davranislarimizla sizin gibi genclere örnek olabiliriz,bu sporu sevdirmek icin ugrasabiliriz.

Abi bende öyle aynen, yanlar sismeye başladı.. ama senin çatı baya genişlemiş, epeydir bulktasin diye biliyorum hatta belde incelmisti en son..
ekimden beri bulkdayim,bel 94-96 arasi vuruyor,belki temmuzda ufak capli bi diyet yaparim bilmiyorum,kilo alimim durdu fazlada alamak istemiyorum hareket kisitliligi oluyor.fark cok var ama öyle ölcülerde cok ahim sahim bi degisiklik yok,diyetten sonra biraz daha netlesir.

Diyet zamani gelmis sanki,Eki Görüntüle 29795Eki Görüntüle 29796Eki Görüntüle 29797[DOUBLEPOST=1401979661][/DOUBLEPOST]İlk resim squat in hediyesi:)[DOUBLEPOST=1401979825][/DOUBLEPOST]Soguk halde ölçüler(kasmadan serbest duruş)
Biceps:41.5
Omuz:133
Göğüs:124
Ben biraz simit bölgesinde biraz fazlalık görüyorum.[DOUBLEPOST=1402034851][/DOUBLEPOST]
Cok yaglandim Dr.[DOUBLEPOST=1402000833][/DOUBLEPOST]

ne alaka:)önümüzde gencler varken bize boyun egmek düser,biz bundan sonra ancak bu yastan sonra tavir ve davranislarimizla sizin gibi genclere örnek olabiliriz,bu sporu sevdirmek icin ugrasabiliriz.
Gençlerin motivasyonunu bilmiyorum ama benimkisi yaş sendromuyla alakalı:) 30'dan sonra acayip görüntüme taktım, 40-50 yaşımda teyzeler gibi gözükmek istemiyorum.

Son düzenleme:
Ben biraz simit bölgesinde biraz fazlalık görüyorum.[DOUBLEPOST=1402034851][/DOUBLEPOST]
Gençlerin motivasyonunu bilmiyorum ama benimkisi yaş sendromuyla alakalı:) 30'dan sonra acayip görüntüme taktım, 40-50 yaşımda teyzeler gibi gözükmek istemiyorum.
He he o bölge simit olmaktan çıktı,yavaş yavaş trabzon ekmeği olma yolunda emin adımlarla ilerliyor:)
Yaş konusunda size katılamıcam,kabullenmediğiniz sürece sendrom devam ediyor.ne zamanki kabullendiniz,yaşınızı ve görüntünüzü işte o andan itibaren yeniden yaşamaya başlayıp hayatın tadına varıyorsunuz.

Yani benimkine simit demek simit e hakaret olur:)aaaamaaan takmıyorum,sende takma 2 aylık çok sıkı disiplinli bir diyet her ekmeği krakere dönüştürür:)
Bugün hava harika birazdan açıcam mangalı,eklerim buraya resimleri,o resimlerde ekmek tarifi olucak:):)
iştahlı şekilde bekliyorum, diyet falan yaptığımda yok bu aralar, cheating e çok müsaitim :)

Kağıt kalemi hazırlayın,Trabzon ekmeğinin tarifini veriyorum:)[DOUBLEPOST=1402072576][/DOUBLEPOST]Herşey hazır[DOUBLEPOST=1402072690][/DOUBLEPOST]image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg[DOUBLEPOST=1402072753][/DOUBLEPOST]Zavallı kaburga şu düştüğü hale bak:)[DOUBLEPOST=1402072833][/DOUBLEPOST]Yemekden sonraki halim:)[DOUBLEPOST=1402072883][/DOUBLEPOST]Gördüğünüz gibi ekmeğimiz hazır:)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    218,9 KB · Görüntüleme: 386
  • image.jpg
    image.jpg
    280,4 KB · Görüntüleme: 423
  • image.jpg
    image.jpg
    94,9 KB · Görüntüleme: 424
  • image.jpg
    image.jpg
    13,8 KB · Görüntüleme: 413
Son düzenleme:
Manzarayı görünce donakaldım, hayat sana güzel be abi :) valla.. afiyet olsun..
Ekrana ekmek banıyorum şu anda :)

karbı 0 a vurdum zaten yapılır mı bu bana abi, inşaat malzemelerin sağlamımış. ;)

Back
Yukarı