• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Bel Bölgesi

rapido96

Üye
Merhabalar ben yaklaşık 4aydır spor salonuna gidiyorum ve hocamın verdği programa göre ağırlıklı olarak cardio çalışıyorum ve bunun yanında yüzüyorum boyum 1.80 spora başlamadan önceki Kilom95 şuanda 75 Kiloyum fakat ne yaptıysam bitürlü bel bölgesini eritemiyorum doğru ölçtüysem bel kısmı 98cm gelmişti bu bel bölgesindeki yağlanmayı nasıl düzeltebilirm yardımcı olursanız sevinirm

Eklentiler

• SAM_0641.jpg
    SAM_0641.jpg
    54 KB · Görüntüleme: 1.033
Son düzenleme:
Merhabalar ben yaklaşık 4aydır spor salonuna gidiyorum ve hocamın verdği programa göre ağırlıklı olarak cardio çalışıyorum ve bunun yanında yüzüyorum boyum 1.80 spora başlamadan önceki Kilom95 şuanda 75 Kiloyum fakat ne yaptıysam bitürlü bel bölgesini eritemiyorum doğru ölçtüysem bel kısmı 98cm gelmişti bu bel bölgesindeki yağlanmayı nasıl düzeltebilirm yardımcı olursanız sevinirm

4 ayda 20 kilo vermiş olmandan belin yağlı kalmış, zaman içinde toparlanır.

Yağ oranı yüksek yiyecekleri sil hayatından, protein ağırlıklı beslen. Cardio'ya devam et.

Mide programın yoksa mide çalışmaya başla.

hızlı kilo vermek hali ile deride genişlemeye sebeb olmuş umarım karnında çok fazla çatlak oluşmamıstır.
yan bölgeler için twist yapmak senin için cok yararlı olacaktır.
başlangıc olarak 3*50 25 bi tarafa 25 öteki tarafa yapabilrisin....zaman içinde karnın güçlendiğinde 5kgluk saglık topu alarak sıkılaşma sürecini hızlandırabilirsin...
bide ağırlık kullanmadan ayakta yan karın hareketi yapabilirsin 50 bi tarafa 50 öteki tarafa 3 set olarak faydalı olucaktır..

bu arada karın bölgende çatlak oluşmus ise daha fazla çatlakların artmaması için içinde zeytinyagı içeren krem sürmeni önerebilirim.Ben bunu cildiyeci olan doktor arkadaşıma danışmıştım. Umarım istedigine kavuşabilirsin.

leğen kemiğin mi geniş senin ?

Galiba öyle hocam babamda zayıf olmasına rağmen bel bölgesi benimki gibi olmasada biraz büyük

hızlı kilo vermek hali ile deride genişlemeye sebeb olmuş umarım karnında çok fazla çatlak oluşmamıstır.
yan bölgeler için twist yapmak senin için cok yararlı olacaktır.
başlangıc olarak 3*50 25 bi tarafa 25 öteki tarafa yapabilrisin....zaman içinde karnın güçlendiğinde 5kgluk saglık topu alarak sıkılaşma sürecini hızlandırabilirsin...
bide ağırlık kullanmadan ayakta yan karın hareketi yapabilirsin 50 bi tarafa 50 öteki tarafa 3 set olarak faydalı olucaktır..

bu arada karın bölgende çatlak oluşmus ise daha fazla çatlakların artmaması için içinde zeytinyagı içeren krem sürmeni önerebilirim.Ben bunu cildiyeci olan doktor arkadaşıma danışmıştım. Umarım istedigine kavuşabilirsin.
4 ayda 20 kilo vermiş olmandan belin yağlı kalmış, zaman içinde toparlanır.

Yağ oranı yüksek yiyecekleri sil hayatından, protein ağırlıklı beslen. Cardio'ya devam et.

Mide programın yoksa mide çalışmaya başla.

Önerilerinizi dikatte alarak yarın hocamdan yeni bir program yapmasını istiycem bel bölgesi ağırlıklı

Son düzenleme:
rapido96 ust kısımda zayıf oldugu ıcın o bolge daha bı toplu duruyo ust kısmı genıslettınmı ve bel bolgesı ıcınde twıst yaparsan hersey ahllolmus olur

Bence ya kardiyoda bir sıkıntı var ya da beslenmede. Abur cuburlar, hamur işleri vs. direk bel bölgesine etki eder.

erkeklerde şeker direk bel bölgesinde yağ olarak depolanır,muhtemelen ya antremanda sıkılaştırıcı hareketler (mekik,twist vs) eksik kalmış yada şeker çok tüketiyorsunuz

Basit karbolarin tamamini hayatindan cikararak, protein agirlik bir diyet yap, calismaya devam et bir sure sonra toparlayacaktir. Ama saglam sabir lazim.

o bolge icin bende cok ugrastim cok kafa yordum ama tek cozumu kosmak malesef :(duzenli olarak sabahlari kosmani ve arklarin dedigi hareketleri kosudan sonra yapabilirsin dene farki gor

arkadaşta bulunan problemin aynısı bendede var yaşım 20 boyum 172 bel bölgem 96 cm geniştiğinde.spor salonuna gidip sorduğumda bana cardio ve diet uygulamamı önerdi ancak programıma twist yada oklava hareketi koymayacakmıyız sorusuna hayır yanıtını verdi sebebi ise beldeki bir disk hasar görebilirmiş,ben sadece cardio dietle gideceğine inanmadığım için yana mekik çekiyorum twist ve oklavadan korkar oldum disk olayından sonra,siz nediyorsunuz bu konuda?

töbe bismillah bu nasıl bir genetiktir yahu ben bunun yağlardan kaynaklı olduğunu sanmıyorum bir doktora görünsen iyi olur

Back
Yukarı