Sorum şu spora devam etmek istiyorum fakat korkuyorum ama spora giderken de bel ağrısı hiç çekmiyordum askerde başladı ne yapmam lazım.[DOUBLEPOST=1489765902][/DOUBLEPOST]https://www.hizliresim.com/qbMVEd
Mr sonucum
Son düzenleme:
Kimisi bacak hareketlerinden squat ve deadlift falan onları yapma çalışırken kemer kullan çoğu hareketi oturarak yap çok aşırı belini zorluycak ağırlıklar kaldırma falan diyo ama ben ilerki yaşlarda bu fıtığın bana problem olmasından korkuyorumSpor mutlaka yap. Bende de var. Uyutmuyordu bir aralar. Şimdi sıkıntı yok çok şükür.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Problem olacaksa olur, boşver takma kafaya. Bam bam bam...Kimisi bacak hareketlerinden squat ve deadlift falan onları yapma çalışırken kemer kullan çoğu hareketi oturarak yap çok aşırı belini zorluycak ağırlıklar kaldırma falan diyo ama ben ilerki yaşlarda bu fıtığın bana problem olmasından korkuyorum
Bende gittiğim salonun sahibiyle konuştum oda aynısını söyledi sırt bölgeni güçlendirmen daha bile iyi olur dedi ama heraldr çok ağır kilolara girmeden yapmayı düşünüyorum2 yıl önce spora başladıgımda bendede vardı bel fıtıgı başlangıcı doktor belini güçlendir zamanla düzelir dedi sırt bölgemi özelikle alt sırt bölgesini yavaş yavaş acele etmeden güçlendirdim şimdi hiç bir sorun yok çok şükür.tabi bu demek değildir ki bir daha hiç sorun olmayacak yinede dikkatli temkinli hareket ediyorum sırtımı güçlendirmeye devam ediyorum.
kesinlikle hafif kilolarla başlaman lazım.yavaş yavaş güçlendikçe senden fazla ağırlık isteyecek vucudun onu hissedersin zaten idman zorlugundan belinin gücünden.benim o zamanlar en çok yaptıgım harekette good morningdi.Bende gittiğim salonun sahibiyle konuştum oda aynısını söyledi sırt bölgeni güçlendirmen daha bile iyi olur dedi ama heraldr çok ağır kilolara girmeden yapmayı düşünüyorum