Belim güçlü değil!

Fight

Üye
Merhaba.Ben 15 yaşındayım.2 aydır vücut ile ilgileniyorum programlı olarak.Bundan önce de evde kendimce geliştirdim.Boyum 1.75 , kilom 60. Kollarım 31 cm . Babam ev işleri olduğunda şunu kaldırmama yardım et,şunun ucundan tut dediğinde belde bir problem oluyor, herhangi bir ağrı veya sızı değil sadece yeterince destek alamıyorum. Belimi nasıl kuvvetlendirebilirim? Yardımcı olursanız sevinirm.

Son düzenleyen: Moderatör:
k2.jpg

bu haraketi yapabilirsin boş bir barla başlarsın sonra giderek ağırlığı artırırsın

k2.jpg

bu haraketi yapabilirsin boş bir barla başlarsın sonra giderek ağırlığı artırırsın

Biyolojide ki omurgasız canlılar sınıfına yeni bir tür eklemek isterseniz bu hareketi yapın.

Gelişim çağında ağırlıklarla bu hareketi yaparsan dağılır gidersin.

Belin güçsüz ise düz mekik çek yada diğer bir çok karın kası haraketlerini çalış. :)

Aynı sorunu bende yaşıyorum 22-23 de bel bölümü yanmaya mekikde daha ileri gidemiyorum..

ben direk mike mentzerin yaptığı gibi ağırlık takarak yapmanı söylemedim ya boş bir barla yaparsın yada ellerini ensene koyarak(mekik pozisyonundaki gibi) ilerdede güçendikçe bara ağırlık takarak yaparsın dedim

lütfen cevap yazmadan önce mesajımı güzelce okumanızı tavsiye ederim

Son düzenleme:
Back
Yukarı