belim ince

selam arkadaşlar.benim sorunum belimin çok ince olması.bu hiç hoşuma gitmio.kalınlaşması için bena ne önerebilirsiniz.yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler

dartanyan14 dedi:
selam arkadaşlar.benim sorunum belimin çok ince olması.bu hiç hoşuma gitmio.kalınlaşması için bena ne önerebilirsiniz.yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler

Body yapan herkes belimi nasıl inceltirim diye diyetlerle,hareketlerle kendini yırtarken senin belim ince,kalınlaştırmak istiyorum demen çok ilginç :D

Kardeş bak herkes belini inceltmeye çalışıyor.Bel ölçün de çok iyi,bende de mesela 75-76 cm arasında bel var,inan bana bu ÇOK BÜYÜK BİR AVANTAJ!Neden böyle bi avantaja sahipken belini kalınlaştırmak isteme sebebin ne?Beli ince olan adamın sırtı daha geniş,göğsü daha heybetli hatta kolları bile daha iri duruyor.Ben hala neden belini kalınlaştırmak istediğini anlayamadım?

Mrb. hemşo. benim belimde öyle hemde çokkk aşırı :) İnce bel çok güzell her zaman. Bende diyordum. Neden çok ince belim vücudum neden zayıf. Hep iri şişman adamlar iyi gelişir sanıyordum. Ama öyle olmadığını öğrendim okudukça. Denediğimde de çok kolay geliştiğimi gördüm. Karın çalışırken yanlar ve alt sırt çalışınca gelişmelerle ölçüsü artar zaten yağsızsındır sende.

İnce belden şikayet edeni de ilk defa duyuyorum :)

Ya şu formda rahat 10 adamın 9 u belimi nasıl inceltirim,nasıl daha sıkı durur onun peşinde,topiclerin de nerdeyse yarısı bu şekilde.İnsan elinde olan kıymetin şeyini pek bilmez genelde :)

95 kiloyken bile belim en fazla 81-82 oldu, şimdi 88-90 kilo civarında gidip geliyorum ve benim de belim 78-80 arası; göğüs ölçüm öyle pek aman aman değil (110 civarı) omuzlarım ise fena değil (135-140), sonuç olarak bu ölçülere 100-110 cm lik bir belde sahip olsaydım belki oldukça kötü görünürdüm ancak belimin 78-80 olması bu ölçülerden çok daha fazlasına sahip insanların yanında dahi oldukça kaslı ve estetik durmamı sağlıyor; sonuç olarak belimi her zaman daha da inceltmeye çalışıyorum, hedef 70 civarı bir bele sahip olmak.

Belin ince olması iyidir. Üçgen vucut denilen şey tam belden geçiyor. :D düsünsene bel ile gögüsünün aynı oldugunu ozmn ücgen olamassın ki :DD benimde yaş 19 bel 73 gögüs 95 omuz 115 kol 33 :D
mekik çekmeyide ihmal etme zayıflarsın diyo herkes ama alakası yok :D karın kasları vucudu cok güzel gösterir zaten mekik çekince sadece karın calısıyo gögüs weya kol nie erisin ki :DD

evet bel inceliği iyidir güçlü yğsız kaslı bir bel insana çok şeyler katar

ya hocam benim bel 69 cm bilemedin en fasla 71 72 oluyor kafama göre vs. çok orantısız çok ince duruyor ne yapmam lazim? öküz gibi yiyince de karında yağ oluyor kasların görünülüğü azalıyor

Back
Yukarı