• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Belkide Son Fotoğraflarım

:D tamam ozaman vs yapalım ben bu fotoyu koyuyorum sende ekle bakalım :P :D

74fgs.jpg

Tavsiyelerin için sağol :) dediğim gibi günde 4-5 tabak makarna iyiyorum her dk da bir birşeyler iyiyorum bakıcaz

Son düzenleme:
:D tamam ozaman vs yapalım ben bu fotoyu koyuyorum sende ekle bakalım :P :D

74fgs.jpg

Tavsiyelerin için sağol :) dediğim gibi günde 4-5 tabak makarna iyiyorum her dk da bir birşeyler iyiyorum bakıcaz

4-5 tabak yalancının :shock: o kadar makarna yiyorsan her gün yavaş yavaş kilo alman lazım pilav makarna beraber ye ;)

çok ağır kilolar ile çalış kendini sakatlamayacak hareketi bozmayacak kadar ağır kilolar ile ;)

kalkan sabırlı davranmayı öğrenmelisin bence. ben senden daha zayıf başladım spora, ve her ay resim cektim halende cekiyorum. mesala kendime bi hedef koydum tam 2 sene bittiği gün forumda başlık acıcam kısa film olarak. 8 ay geçti bile:) Sende öyle bi hedef koy kendine. her ay resmini cek ben şu gün şu şekilde konumu açıcam de. Bu şekilde insanlar seni eğlence aracı olarak kullanmak ister ve sana saygı duyan insanlarıda kaybedersin. başarılar.

sana bişey öneriyim. günde 1 paket makarna bitirmeye bak:) bi süre sonra bıktırıcı olaibliyor ama ben 1 hafta uygulayıp 2-3 gün ara veriyorum öyle bişey yapabilirsin :) Eminol faydasını gördüm

makarnadan adam bıkarmı ya ben yemiyorum yaglanma olur diyede
şöyle ton balıklı bir makarna oys canım çekti
bıkarsan bi ton güzel yapılış çeşitleri var :D netten italyan mutfagını biraz araştır :D

makarnadan adam bıkarmı ya ben yemiyorum yaglanma olur diyede
şöyle ton balıklı bir makarna oys canım çekti
bıkarsan bi ton güzel yapılış çeşitleri var :D netten italyan mutfagını biraz araştır :D

ama iyice soğutup öyle katmak lazım ton balığını.yağını süzerek tabi.

ben soğutmadan kattım bir kere az daha çıkarıyordum :)

birazda mısır katarsanız süper olur ;)

kalkan sabırlı davranmayı öğrenmelisin bence. ben senden daha zayıf başladım spora, ve her ay resim cektim halende cekiyorum. mesala kendime bi hedef koydum tam 2 sene bittiği gün forumda başlık acıcam kısa film olarak. 8 ay geçti bile:) Sende öyle bi hedef koy kendine. her ay resmini cek ben şu gün şu şekilde konumu açıcam de. Bu şekilde insanlar seni eğlence aracı olarak kullanmak ister ve sana saygı duyan insanlarıda kaybedersin. başarılar.

sana bişey öneriyim. günde 1 paket makarna bitirmeye bak:) bi süre sonra bıktırıcı olaibliyor ama ben 1 hafta uygulayıp 2-3 gün ara veriyorum öyle bişey yapabilirsin :) Eminol faydasını gördüm

Zaten bende onu planlıyorum :) O yüzden acele ediyorum youtube ye body transformation yazdıkların da ilk benim videom çıkkıcak felan :D hayalim o

biraz sabret sen amma sabırsızsın ya senın yaşında ben naptımı hatırlamıyordum tamam araştır oku ileriye yönelik olsun bunlar 14 yaşında ağırlık çalışmaya başlarsan yapın değişir şimdilik sadece basketbol futbol gibi spor lar senin için faydalı olacaktır 17 18 yaşında başla şimdilik bilgi tecrübe edin

Programını yazabilir misin ? Şaka la şaka ama ben özgüvenine ve her türlü eleştiriyi göğüsleyebilme kabiliyetine bayıldım.

Bu sporu sevmen çok güzel e takıldığın yerde body ile ilgili en elit ve kaliteli forum olunca abilerine özenip imreniyorsun haliyle bence hiçte kötü sayılmazsın devamm . . . .

Son düzenleyen: Moderatör:
bence gayet iyi olmuş erken yaşta spora başlaman burda senle dalga geçenler 3-4 yıl sonra bu azimle gidersen yapacagın vucuda Hayran Kalabilir Ama şöylebirşeyde eklemek istiyorum daha 14 yaşındasın galiba ve boy gelişimin tamamlanmamış benden sana tavsiye fazla agırlık halter falan çalışma şimdilik vucudun için bir altyapı hazırla sonra boy gelişimin tamamlandıgında başlarsın vucudunu geliştirmeye

Yorumun için sağol ama bence boyum gayet iyi 1.77 boyum var. Sadece kilo ile ilgili sıkıntım var onuda düzeltemiyorum.

Dediklerini epsini olmasada birazını uyguladım ama sabah akşam bisiklet sürüyorum o yüzden kilo almam çok zor işimden dolayı habire bisiklet sürmek zorundayım. Bide hergün maç yaptığımız için çok koşuyorum.
Kilo alma konusuna gelince tabikide kilo aldım 55 ten 58 oldum ama hedefimdeki kiloya ulaşamadım

Buda şimdiki halim

snapshotnw.jpg

Son düzenleme:
Dediklerini epsini olmasada birazını uyguladım ama sabah akşam bisiklet sürüyorum o yüzden kilo almam çok zor işimden dolayı habire bisiklet sürmek zorundayım. Bide hergün maç yaptığımız için çok koşuyorum.
Kilo alma konusuna gelince tabikide kilo aldım 55 ten 58 oldum ama hedefimdeki kiloya ulaşamadım

Buda şimdiki halim

snapshotnw.jpg

Dediklerime tamamen uymalısın biraz değil.Kaç gün antrenman yapıyorsun?

Bisikleti anladım o işinde her gün maç yapmasan ölür müsün? :)

bu arada kilo aldığın biraz belli oluyor :) foto siyah beyaz olmasa daha iyi anlardık :)

Aynen devam et bak 2 kg almışsın her gün maç yapmana rağmen! :)

Hacim yapacaksın sonra fotolar koy kapakkk :D

Son düzenleme:
Back
Yukarı