Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
six packlere bak süpersinTavsiyeleriniz yorumlarınız ve önerileriniz için teşekkür ediyorum
Doğru yine iyi hacim yapmışım ama bence daha iyisini yapabilirdim. Bence spor salonuna gitseydim veya supplement kullansaydım daha iyi bir sonuç alabilirdim. Adi supplemeti geçtim evde kalacak vaktim olmadığı için işyerinde ne varsa artık onu iyiyorum
Ama 8. ayımda mutlaka salon a yaızlıcam böyle daha fazla gelişim olacağını zannetmiyorum.
Ama yinede gözle görülür bi değişim elde ettim
![]()
Aferin be kalkan. Helal olsunDoğru yine iyi hacim yapmışım ama bence daha iyisini yapabilirdim. Bence spor salonuna gitseydim veya supplement kullansaydım daha iyi bir sonuç alabilirdim. Adi supplemeti geçtim evde kalacak vaktim olmadığı için işyerinde ne varsa artık onu iyiyorum
Ama 8. ayımda mutlaka salon a yaızlıcam böyle daha fazla gelişim olacağını zannetmiyorum.
![]()
teşekkürler ne diyim şaşırdımilkkez bi fotoğrafımda tepki almadım. İlla laf atacak şey bulurlardı ama eralde forum u bıraktılar
![]()
Doğru yine iyi hacim yapmışım ama bence daha iyisini yapabilirdim. Bence spor salonuna gitseydim veya supplement kullansaydım daha iyi bir sonuç alabilirdim. Adi supplemeti geçtim evde kalacak vaktim olmadığı için işyerinde ne varsa artık onu iyiyorum
![]()
fotolar arasında gelişim olduğu gayet açık.bu arada o kadar spor yaptın testo yükseldi lise 3e geçtin hala şöyle sağlam sakal bırakamamışsın![]()
Vücutcuu :
Eywalalh sağol kardeşim bana yardımın çok dokundu hakkını ödiyemem
ama kızlar olmassada olmaz kızları hiç bir şeye değişmem
Sakal a gelince bayağ uzattmıştım bi ara sonra kestirdimher 3 günde bir kesiyom yoksa çok uzuyo
Body siz yaşarım ama kızsız aslaBody i kızlar için yapmıyorum doru ama benim hayalim yatmadığım kızın kalmaması sayısız kızla çıkmak istiyorum
zyzz gibi