İlk önce arkadaşlar merhaba benim adım yiğit |07/01/2000|
Kendimden biraz bahsetmek isteriyom forumda yeniyim.
Bu forumu tanımam aslında hırs kaynaklı güç araştırmalarımdan doğmuştur...
Ama ben öle bir insan asla olmadım ve olmuycam da neyse ben artık zalimlerin zulmünden
Ve bu zülme uğramaktan, Zalime destek olanlardan, İnsanlık Onurunu ve Grurunu hiçe sayanlardan
Ve en önemlisi Ayıya Dayı demekten sıkılmış bir insanım...
Umarım bunlar olumsuz etki yapmamıştır
Kısaca özetlemek gerekirse tüm bunlara karşı gelmek için bir spor düşündüm Ve en parlak olanıda
Muay thai gibi geldi gözüme
Ha sakın yanlış fikirlere kapılmayın bu velet adam dövebilmek için spora gitmek
istiyor diye böle bişey kesinlikle yok zaten böle bişey olsaydı çevremi toplayıp kavga başlatırdım ama yapmadım...
Ama bir kaç utangac sorularım var yardımcı olabilmeniz dileğiyle
Soru-1 Muay thai antremanları kaç saat ?
S-2 Aylık masraf ne kadar olur ?
S-3 güzel spor solanlarını nerde bulabilirim( yani uyduruk mahalle arası salonlara gitmek istemiyorum böle lisanslı solanları gösteren siteler vb bişey varmı ? )
Ankara' da yaşıyorum
S-4 Sonuçlarını ne zaman göremye başlarım ?
S-5 (utangac sorum) beyler benim boyum 1.76 1.80 arası bişey ve kilom ise 3 haneli rakamlarda(100 dü enson 110 falan olmuştur)
herşeyi hallettim diyelim kilom yüzünden yapamama ihtimalim var mı ?
S-6( olası soru S-5 in cevabına göre yanıtlamanız gerekebilir) Yapamıyorsan kaç kiloya inmem gerek ?[DOUBLEPOST=1456941366][/DOUBLEPOST]up dostum kimse umursamadımı ?
Kendimden biraz bahsetmek isteriyom forumda yeniyim.

Bu forumu tanımam aslında hırs kaynaklı güç araştırmalarımdan doğmuştur...

Ama ben öle bir insan asla olmadım ve olmuycam da neyse ben artık zalimlerin zulmünden
Ve bu zülme uğramaktan, Zalime destek olanlardan, İnsanlık Onurunu ve Grurunu hiçe sayanlardan
Ve en önemlisi Ayıya Dayı demekten sıkılmış bir insanım...
Umarım bunlar olumsuz etki yapmamıştır

Kısaca özetlemek gerekirse tüm bunlara karşı gelmek için bir spor düşündüm Ve en parlak olanıda
Muay thai gibi geldi gözüme

istiyor diye böle bişey kesinlikle yok zaten böle bişey olsaydı çevremi toplayıp kavga başlatırdım ama yapmadım...
Ama bir kaç utangac sorularım var yardımcı olabilmeniz dileğiyle

Soru-1 Muay thai antremanları kaç saat ?
S-2 Aylık masraf ne kadar olur ?
S-3 güzel spor solanlarını nerde bulabilirim( yani uyduruk mahalle arası salonlara gitmek istemiyorum böle lisanslı solanları gösteren siteler vb bişey varmı ? )
Ankara' da yaşıyorum

S-4 Sonuçlarını ne zaman göremye başlarım ?
S-5 (utangac sorum) beyler benim boyum 1.76 1.80 arası bişey ve kilom ise 3 haneli rakamlarda(100 dü enson 110 falan olmuştur)
herşeyi hallettim diyelim kilom yüzünden yapamama ihtimalim var mı ?
S-6( olası soru S-5 in cevabına göre yanıtlamanız gerekebilir) Yapamıyorsan kaç kiloya inmem gerek ?[DOUBLEPOST=1456941366][/DOUBLEPOST]up dostum kimse umursamadımı ?
Son düzenleme: