Arkadaşlar bu başlığı açmamın sebebi adından da belli oluyordur.Eminim ki bodyforumtr bir çok insanı vücut geliştirme sporuyla tanıştırdı sevdirdi.Bundan yaklaşık 1 sene önce bu siteyle ve tabiki bu sporla tanıştım.Önceleri bu adamlar ne diyor ,kreatin mi o da ne be, derken şimdi kendi kendime supplement kürü yapabilecek,beslenmemi ayarlayabilecek,salondaki bilmeyen insanlara yardım edebilecek konuma ulaştım.Her sabah uyandığımda ilk işim bu siteye girip sağdaki yeni gelen mesajlar butonuna basmak oldu.Makaleler bölümü,çeviri bölümü ve herşeyden önce komplekslerden arınmış gerçekten yardım etmek için burda olan yönetim ve bir çok değerli arkadaş(sözlerimin yanlış anlaşılmamasını umut ediyorum.)
Ne zaman motivasyonumu kaybetmeye başlasam bu site beni tekrar sabırsızlıkla diğer idmanı beklemeye sevketti.
Artık bilgisayarı sadece bu site için kullanıyorum desem yalan olmaz,yakında bende çeviriler bölümüyle siteye katkıda bulunmaya çalışacağım inşallah.
Siz de lütfen yorumlarınızı esirgemeyin bu site hakkında ne düşündüğünüzü yazın.
Ne zaman motivasyonumu kaybetmeye başlasam bu site beni tekrar sabırsızlıkla diğer idmanı beklemeye sevketti.
Artık bilgisayarı sadece bu site için kullanıyorum desem yalan olmaz,yakında bende çeviriler bölümüyle siteye katkıda bulunmaya çalışacağım inşallah.
Siz de lütfen yorumlarınızı esirgemeyin bu site hakkında ne düşündüğünüzü yazın.