Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
4-MANCINIK dedi:emrah merhaba benim adımda emrah gittiğim salonda hoca örnek olsun diye senin fotorafını göstersi isim aynı diye senin resim aklımda kalmıs.seçkin hocanın orası gittiğim yer.
4-MANCINIK dedi:slm.verdiğin msn adresine bir mail geçtim istersen bir kontrol et suan işte olduğum için msn ye bağlanamıyorum fakat maillerimi kontrol edebiliyorum sende o adrese mail atarsın.
evet baya bir zamandır forumlara takılmıyodum yeninde bir göz gezdirirken kendi konumu gordüm ve paylaşım dedim diyet maf etti ama yarışa az kaldı ınsallah bır aksılık cıkmazsa 65 kg da yer alacagımemrah bi ara ortalardan kayboldun askere gittin herhalde uzun zamandır görünmüyodun buralarda gerçek ten dahada ilerletmişin helal olsun seni merak ediyodum zaten
emrah senin slaytının linkini verirmisin
bencede insanlar bazen mantıksız konuşuyor. örneğin concentration curl boyun uzamasını nası etkileyebilir. sonuçta bu da bir bodybuildingdir. tavsiyem omuriliğine fazla yük bindirmemendir. squat yerine leg press yap. hatta onu bile az kilo çok tekrar çalış. kısalttığının kanıtlanmamış olması kısaltmadığı anlamına gelmez. omuz presi de ensede değilde öne inen şekilde yap. zaten 35 dereceden sonra ön omuzu etkilemeye başlar. yani etkinin göğüse kaymasından çekinme. öne indirirsen ön omuz daha yoğun çalışır sadece. birde arnoldun uzun boyu örnek veriliyor sürekli. ama onun body yapmasa 2 metre olmayacağını kimse kanıtlayamaz. bu yüzden zaten kesin birşey söylenemiyor bu boy konusunda. senin yapabileceğin en iyi şey enine ve boyuna gelişimin için gerekecek tüm besinleri vücuduna temin etmek olacaktır.