sanırım ne dediğimi tam anlamadın
yada gercekten powerlifting olayını hiç bilmiyorsun
eğer 90 kg lık bir powercı olucaksan değil doğal bır powercı ınan o tip bir sporcuya göre sıradan biri bile olamassın
iyi ayrım yapmak gerek
asıl ayrım surdadır kı 2 seçeneğin var bu konuda ikiside olsun diye bir durum yok
1- güçlü olucaksın ama kas kutlende artmıs olcak yanı aslında sadece kaslı bırı kadar güçlü ve genetiğin el verdiğince güçlu kaslı olucaksın
2- çok güçlü olucaksın kas kutlesı olayını artık ne kadar olursa deyip bir kenara atıcaksın . kımyasal urunlere sevdalanıcaksın
3-vücut geliştirme yapıcaksın normal şekilde ve bu tarz hayallerden vaz geçiceksin
bence 3 sana daha uygun
neden bu kadar sertsin yine diyen olucaktır ben olağan üstü güçlü bir aileden geliyorum gücün ne oldugunu nasıl bır yapıdan çıkıcagınıda hem ailemden hemde eğitimim dolayısıyla biliyorum malesefkı sen sadece ırı yarı ve sadece bak yıne soluyorum sadece güçlüsün yani çok güçlü değilsin
bu tarz bır genetik hemen belli olur zaten
a eğer düşük kilolu bir powercı olurum ben dersen bak bunu desteklerim hatta yardımcıda olurum ama malesef ben 80 kg üzerini karşılıcak bir yapın olduğunu düşünmüyorum
a birde bu süper ego tavrından vazgeç bence sokaktaki insanların bırazından güçlü olabilirsin ama şişmansın bu kadar basit