bench press i tutusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
"ulasmen" spor yaptığın salonun hocası bunu sana belirtmiş olması lazım, zaten bar'dada kabartma türü bar'ın sağ ve sol kısmında ağırlıklara yakın yerde belirli izler vardır. Bazı bar'lar farklı olabilir kısa yadaa uzun kalın veya ince olabilir. En sağlıklısı bence salondaki hocana danışman...
Saygılar....

Son düzenleme:
arrattırdım bulamadım ayrıca sebebi sadece ogrenmek degil ayrıca anket benzeri biey olsun yeni baslayan lar okuyabılır

arrattırdım bulamadım ayrıca sebebi sadece ogrenmek degil ayrıca anket benzeri biey olsun yeni baslayan lar okuyabılır
"ulasmen" Bunun anket yada benzeri birşeyle alakası yok, Hareketlerin zaten temel tutuş ve uygulayış yöntemleri vardır, A kişisi Göğüs hizasında kaldırıp indiriyorsa B kişisi karnına indirip kaldırması pek mantıklı değildir(Bench Press İçin)

Ayrıca En sağlıklı bilgiyi,uygulayarak sana gösterecek olan "Hocan"dır..

ya arkadaslar bana surekli hocana sor diosunuz ben zaten herseyi hojamdan ogreniorum ben buraya muhabbet olsun dıe katıldım bu konuyuda belki herkezin farklı bı gorusu vardır ogrenelim diye actım maksat sadece farklılıklar varsa acıga cıksın dıe ama bu kadar buyutcekseniz siliin mesajı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı