Ya adam sporda 4.ayım 90kg basıyorum diyo bende mi sıkıntı var anlamadım gittiBenimde 6.ayım son 6 tekrarda 60kgyi geçemedim daha
(Barı saymazsak tabi)
boy 1.80 kilo 96 yag orani yuzde 11
flat bench press hiit antrenman zamani ilk set (en agiri)200 kg
edit: tekrari belirleyim 5 tekrar
18 yaşımdayım vücud ağırlığı çalışmalarını eklersek bu sporu 3 yıldır yapıyorum benchde maksimum 80 giriyorum barıda katarsak 90 olur fakat nedense etrafımda, forumda 100 leri çok rahat bastığını soyluyen arkadaşlardan çok daha hacimli,dolgun bi göğüs yapım var sanırım bastığımız kilolarla pekde alakalı değil gelişim
Sporda 4. ayım herhangi bir supplement kullanmıyorum boy 18.0 kilo 84
50*15
60*10
70*10
90*8
100*4
maksimum günümdeysem 110*3
boy 1.80 kilo 96 yag orani yuzde 11
flat bench press hiit antrenman zamani ilk set (en agiri)200 kg
edit: tekrari belirleyim 5 tekrar
genelde set çıkaracağım kilolara girerim zorlamayı sevmem geçen hafta moralim iyiyken 140 kg 9 tekrar bastım maximumlarını artık siz hesap edin karşılaştığım herkes bench de kaç bastığımı soruyor bu bu kadar önemli bir ölçütmüdür söyleyincede bizim bi arkadaş var diyorla rşöyle böyle bırakın bunları önemli olan hissetmek acayip yardımlarla ben neler basıldığını gördüm kendinizi kandırmayın
açık konuşmak gerekirse burada verilen rakamlara pek inanasım gelmiyor. Hele hele 200 kg ile 5 tekrar bu başlığın güvenilirliğine gölge düşürüyo. Gerçi 3. 4. ayında 100 basanlardan sonra 200kg ile 5 tekrar pekte mantıksız gelmiyo. Hayır ben 100 basamadıklarını iddia etmiyorum sadece hangi ayda olduklarına bir daha bakmalarını rica ediyorum arkadaşlardan. Yada burası genetik harikalarla dolu bende çok kıskanç ve genetiği berbat biriyim
![]()