berkay7743
Özel Üye
çok iyi6 aydır bu sporu yapıyorum.8x8 62.5 kg ile yapiyorum sizce nasıl?
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
çok iyi6 aydır bu sporu yapıyorum.8x8 62.5 kg ile yapiyorum sizce nasıl?
Hocam peki tek tekrarda tahmini kaça denk gelir sizce?çok iyi
78.5 kg ama siz bunu 8 set yapıyorsanız burdan sonrası kişisel görüşüm tek seferde 90 kg çıkartabilirsiniz 6 ayda çok iyidir budaHocam peki tek tekrarda tahmini kaça denk gelir sizce?
Yakın zamanda deneyip sonucu yazarım78.5 kg ama siz bunu 8 set yapıyorsanız burdan sonrası kişisel görüşüm tek seferde 90 kg çıkartabilirsiniz 6 ayda çok iyidir buda
Yakın zamanda deneyip sonucu yazarım
Yok ya paldır küldür değil iyice ısınıp esnetip deneyecemaman diyim paldır küldür max deneme dikkat et
2 parmak kaldı demirleri tam geçiyordu gücüm kesildi 170 kg çıktı sonra 172.5 kg geldi 175 e ramak kaldı diyebilirim bakalım kaç güne hazır olacakçok sevinçliyim eski rekorumu kırdım turkesteron baby172.5 kg sinek gibi kalktı
biraz 175 kg vidosu deneyeceğim
başarıı olursam video üye videoları bölümünde olacak
Kür konusunda anabolik steroidleri araştırırsan , güç sporları ile vücut geliştirmeciler biraz farklı şeyler kullanıyor , güce yönelik haltercilerin kullandığı anabolik steroidlerde var.Ve bu arada hacı senin söylediğin bench kiloları gerçekten çok iyi , yakın zamanda şampiyonalara katılamya başla ,Malesef hacimlendirecek var kollarda 1 cm artış trapez lerde tamam ama bu kiloda 172.5 kg doğal hatta 145 kg iken çıkmıştı doğal 172.5 kg doğal geçen sene takıldim kurdeyim güç aynı
Ama kas kutleden artış var kuvvetim dogalken neyse o bitsin vücut yarışması olmadıkça kadar
Kur yapmicam kuvvette değilde hacım de faydası oldu bana birde yağ takımında çok faydası oluyor ama gücüm dogalken neyse o kadar gene
Malesef hacimlendirecek var kollarda 1 cm artış trapez lerde tamam ama bu kiloda 172.5 kg doğal hatta 145 kg iken çıkmıştı doğal 172.5 kg doğal geçen sene takıldim kurdeyim güç aynı
Ama kas kutleden artış var kuvvetim dogalken neyse o bitsin vücut yarışması olmadıkça kadar
Kur yapmicam kuvvette değilde hacım de faydası oldu bana birde yağ takımında çok faydası oluyor ama gücüm dogalken neyse o kadar gene
tabıkı video hazır bu aradaYarışma deneyimin olursa hacı , video-foto aldırabilirsen konu açarsan deneyimlerini , sıralamanı bekliyoruz.
ben 6 yıldır aktif olarak body building ile ugrasmaktayım ve sertifikalı olarak fitness coachlu yapmaktayım. bana soylermısın 170 kg ile 1 tane bench press yapmanın gögüs kasına faydasını bana anlatabılırmısın? yukarıda videoda görüyorsunuz adam 165 kg kaldırıyor 1 tane ve ağırlık resmen adamın kollarına baskı yapıyor gögüs ile alakası bile yok. ben bu sporu 6 yıldır yapıyorum ve bench de kendı kol saglıgım ıcın en fazla 90 kg kaldırdım. ve sana sunu soyleyebılırım kafam gıbı goguslerım var onemlı olan 200 kg kaldırmak degıldır. onemlı olan 60 kg ıle duzgun bır sekılde gogus kıasını yormaktır 80 kg la duzgun bır sekılde gogus kasını gelıstırmektır. lutfen ağır kaldıracagım dıye bir yerlerinizi sakatlamayın 120 kg kaldırmak ıle 80 kg ı 2 set fazla yapmak arasında fark yok emın olun.
fitness ve Bodybuilding hakkında www.fitnesseverler.com
Kardeşim yaşın kaç , bu sporu ne için yapıyorsun , forumda ne arıyorsun ve kavgada pamuk gibi hoplatmanın mantığı? Fitness ' i kavga için yapıyorsan sana şunu söylemeliyim ki çok yanlış yerdesin. Öncelikle hiçbir sporun "kavgada döverim" için yapılması gerektiğini düşünmüyorum. Ha illa ki (kendimi koruyacağım) diye de düşünürsen dövüş sporlarına girmelisin. Kürdan kollu bir çocuğun seni yere devirdiğini ya da 100 omuzlu bir tekvandocunun tek hamlede baydığını görebilirsin ; hem belki aklın yerine gelir.Coach falan değilsin bence hele 6 yıl bu sporu yapıpta böyle konuşuyorsan güler geçerim açıkcası.Senin göğsün şişik olsa ne olur o adam kavgada seni pamuk gibi hoplatır bide olaya o yönden bak.Kendi yönünden bakma.