Bench Press Kaç Basıyosunuz?(Kür Yapmamış Olanlar Lütfen)

The Barabarian CoNaN dedi:
Diyette olmama rağmen bastığım kilolar düşmedi Bench press 145 kg max 6 tekrar . kol 70kg 3 4 tekrar kilitlenme noktasında parmakla yardım alıyorum yardımsız 60 kg 6 tekrar ve omuz 120 kg enseye pres makinada 6 tekrar dirseklerden kilitlenme noktasında hafif destek alıyorum 100 kg yardımsız 6 tekrar ,bacak en zayıf yerim 4 aydır çalışıyorum maksimum 100 kg 8 tekrar fakat 4 ay önce başladığımda maksimum baçakta bastığım kilo 60 kilogram dı. şu an saat 11,20 şu ana kadar 300 gram prinç ve 600 grm tavuk göğsu yedim sabağ 7 den beri akşama kadarda 800 gram tavuk ve 200 gram prinç yerim. yani ölçü kaybetmememe neden bol tavuk ve prinç yemem.
Forumda özelimde Ladasamara nick li arkadaşla ile paylaştığım 2 ay önce yolladığım Diyete girmeden 1 gün çnce çekilen resimleri var 85,5 kg idim bugün de 27/05/2006 tarihi itibarı ile sizler için 81 kg halimin resmini koyacağım daha diyetim bitmedi 1.5 ay var bitmesine ama diyette kollarım ve göğüslerim ve bacaklarım büyüdü kilo kaybetmeme rağmen diyetten önce 85,5 kilo idim birazdan resimleri çekip koyarım.. sağlıcakla kalın

barabarian 145 x 6 bench , tek tekrar maksimum 170 kilo civarı demek oluyor. 181 lb (82kg)bi insanın dünya klasında bir powerlifter olması için 192 kilo kaldırması lazım ki bu bahsettiğim 192 kilo kemer , bench shirt ve bilimum steroid kullanılarak yapılıyo diye biliyorum. Yani sadede gelirsek sanıyorum bacağa çok ağırlık vermediğin için kiloya vurursak inanılmaz bench press basıyosun powerliftinge girsen dünya çapında bir sporcumuz olabilir , eminim böyle bir sporcuya destek olacak bir çok sponsorda bulunabilir. 2 dakika içerisinde tarih yazdım :D ama öyle bir fikrimi belirteyim dedim bir bench press fanatiği olarak gerçekten çok etkilendim başarılarınızın devamını diliyorum.

conan abimizin hikayesini bende bikaç defa okudum mükemmel bir azim ve başarı örneği
kendilerini 3 ayda steroidin kucağına atıp ''ben oldum'' diyenler okuyup örnek almalı
vucudu da çok güzel , başarılarının devamını dilerim

ben en son 70 kilo ile 6 tekrar yapıyordum
2 aydır salona çok çok az gidebiliyorum şuan baya düştü tabi
70 tende çok fazla çıkamam sanırım çünkü yedirerek yapmaya çok dikkat ediyorum ve amacım fit bir vucut:)
bu arada hocam Mutlu Peker,İzmir..

en son 100kg yapıyordum altı tekrar ama su an 90 yapıyorum biraz uzak kaldım kollar 42 cm boy 173cm kilo 85 sizce normalmi dambıl curlde 25kg yapıyorum 10 tekrar

Ben 2 aylık sporcuyum,
4*8 60 kg basabiliyorum. 6. tekrardan sonra biraz yardım alıyorum :?

60 KGx12 ISINMA.80x10.90x8.100x6VEYA 5.TABİ SÜREKLİ BUŞEKİLDE ÇALIŞMIYORUM.BAZEN ISINDIKTAN SONRA MAX AĞIRLIKLA 5x5 OLARAKTA ÇALIŞIYORUM.

ben başlayalı 2,5 ay oldu tr power wheny 2500 amino asit kullanıyorum şuan ki kaldırdığım kilo 52 kilo diğer çalıştığım ağırlıklar 45 ila 40 arasında değişiyor . boy :1,79 72 kiloyum. arkadaşlar sizden tavsiyeler almak istiyorum . sustanon yaptırmak istiyorum , bu iğne için erken mi yan tesirleri varmı yardımcı olurmusunuz bu konuda ?

doktorfunks dedi:
ben başlayalı 2,5 ay oldu tr power wheny 2500 amino asit kullanıyorum şuan ki kaldırdığım kilo 52 kilo diğer çalıştığım ağırlıklar 45 ila 40 arasında değişiyor . boy :1,79 72 kiloyum. arkadaşlar sizden tavsiyeler almak istiyorum . sustanon yaptırmak istiyorum , bu iğne için erken mi yan tesirleri varmı yardımcı olurmusunuz bu konuda ?

Erken. Vücudun kadar bu konudaki kültürün de gelişmeden bu işlere girme. Anabolic Steroidler kısmını gez, zararlarını öğren.

üst pres sonsette 150 basıyorum ama her idmanda olmuyor o gün iyi günümse 150 değilse 130 partnersiz bu kışın kilosu bu şimdi düşmeye başladı yaz yüzünden yazı 120lerde kapatırım gibi.

Boyum 1.75 kiloyu 70 e sabitledim bu aralar yaz programında asagidakı agarlıkları basıyorum...

1.set 12x80kgs
2set 9x90kgs
3.set 8x100
4.set 5-6x115kgs

lajolla dedi:
Boyum 1.75 kiloyu 70 e sabitledim bu aralar yaz programında asagidakı agarlıkları basıyorum...

1.set 12x80kgs
2set 9x90kgs
3.set 8x100
4.set 5-6x115kgs

lajolla kilona oranla gerçekten iyi ağırlık basıyormuşsun..tebrik ederim.buarada 4.set 110 6 tek. , 5.set 120 kg 3-4 tekrar denesen 5 kg daha eklemiş olursun..

Diez yaz oldugundan sebep 4. seti zor yapıyrm. salonda bir arkadas var 68 kgs 160kgs bench basıyo..yakında resimlerini buraya koyacagım..cok fena bi arkadasımız herkese ornek olacak bir vucudu var...

arkadaşlar ben yaklaşık olarak 2 yıldır yapıyorum. fakat şunu anlayamıyorum. yeni başlayan bir kişi nasıl daha ay bile geçmeden 100 kg bench basabilir. hem kürsüz hemde yeni. ya bende problem var 90 ı gecemedim nizami olarak tabi. ya da arkadaşlar 5- 10 kilo atalım fazlada mantığı ile yapıyorlar bu işi. eğer ben yanılıyorsam helal olsun yeni olduğu halde yüksek kilolarla bench yapanlara...

arkadaşlar yukarıdaki mesajımda eksik bir kelime yazdım, daha 6 ay geçmeden diyecektim. daha ay geçmeden diye yazmışım kusura bakmayın. düzeltiyorum..

Back
Yukarı