vincenzo234
Üye
The Barabarian CoNaN dedi:Diyette olmama rağmen bastığım kilolar düşmedi Bench press 145 kg max 6 tekrar . kol 70kg 3 4 tekrar kilitlenme noktasında parmakla yardım alıyorum yardımsız 60 kg 6 tekrar ve omuz 120 kg enseye pres makinada 6 tekrar dirseklerden kilitlenme noktasında hafif destek alıyorum 100 kg yardımsız 6 tekrar ,bacak en zayıf yerim 4 aydır çalışıyorum maksimum 100 kg 8 tekrar fakat 4 ay önce başladığımda maksimum baçakta bastığım kilo 60 kilogram dı. şu an saat 11,20 şu ana kadar 300 gram prinç ve 600 grm tavuk göğsu yedim sabağ 7 den beri akşama kadarda 800 gram tavuk ve 200 gram prinç yerim. yani ölçü kaybetmememe neden bol tavuk ve prinç yemem.
Forumda özelimde Ladasamara nick li arkadaşla ile paylaştığım 2 ay önce yolladığım Diyete girmeden 1 gün çnce çekilen resimleri var 85,5 kg idim bugün de 27/05/2006 tarihi itibarı ile sizler için 81 kg halimin resmini koyacağım daha diyetim bitmedi 1.5 ay var bitmesine ama diyette kollarım ve göğüslerim ve bacaklarım büyüdü kilo kaybetmeme rağmen diyetten önce 85,5 kilo idim birazdan resimleri çekip koyarım.. sağlıcakla kalın
barabarian 145 x 6 bench , tek tekrar maksimum 170 kilo civarı demek oluyor. 181 lb (82kg)bi insanın dünya klasında bir powerlifter olması için 192 kilo kaldırması lazım ki bu bahsettiğim 192 kilo kemer , bench shirt ve bilimum steroid kullanılarak yapılıyo diye biliyorum. Yani sadede gelirsek sanıyorum bacağa çok ağırlık vermediğin için kiloya vurursak inanılmaz bench press basıyosun powerliftinge girsen dünya çapında bir sporcumuz olabilir , eminim böyle bir sporcuya destek olacak bir çok sponsorda bulunabilir. 2 dakika içerisinde tarih yazdım