surakings2
Üye
Arkadaşlar burada daha çok halter ile kaldırmadan söz edilmiş.BP'i Dumbbell ile çalışırkende aynı kurallar geçerlidir değil mi?
benim de yaptığım birtakım hatalar var sanırım. mesela dar tutuşu çok daha dar tutuyorum. fakat söz konusu hareketi triceps idmanında uyguladığım için bir sakınca yoktur belki de?
bununla birlikte, bazı hareketlerde benim de omuzlarım öne gidiyor, ancak bench press'i nizami yaptığımı düşünüyorum. belki off-topic olacak fakat triceps pushdown'da omuzlarım bariz öne gidiyor, bu da hareketi yanlış yaptığımın (ağırlığın fazla geldiğinin?) bir göstergesi midir?
Arkadaşlar burada daha çok halter ile kaldırmadan söz edilmiş.BP'i Dumbbell ile çalışırkende aynı kurallar geçerlidir değil mi?
Sorum şu geçen sene bench press de yardımsız 100 basabildim tek sefer. Fakat 80 kg ı 6 seri yapabiliyordum. Bu sene performansım zirvede fakat bench te 65 i geçemiyorum anlam veremiyorum ya beslenmem de inanılmaz iyi. Acaba bar çok mu ağır mesela eski salonda 10 kg tek başına duramazdı. Şimdi tek başına 40 kg rahatca durabiliyor.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23.04.13 00:12 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22.04.13 23:59 ----------
Ayrıca bench presste göğsüme kadar indiriyorum ben ama değdirmiyorum 1 cm den az mesefa kala durduruyorum fakat geçenlerde uzman tv de izledim bir yumruk yukarda bırakın e öyle olursa çok kolay olacaktır.