fatihiskender
Üye
tek tekrarlara akıl erdıremıyorum.
amaç ne ki ? kaç bastığını mı tespit etmek?
amaç ne ki ? kaç bastığını mı tespit etmek?
Decline press-de 115 kilo yapdığım halde, normal bench press-de 100 kilonu bile yapınca çok zorlanıyorum.Göğüs için 6 hareket giriyorum, 4 setli. Burda hata yapdığım antrenman programında mı, yoksa genetik yapıda mı?
arkadaşlar ben bu sporu 5 aydır yapıyorum ve gün aşırı mesela bigün benç biseps ertesigün istirahat ondan sonraki gün omuz triseps ertesigün istirahat diğergünde sırt ve bacak yani haftada dört gün bu sistem hakkında yorumlarınızı bekliyorum
göğüsün yanmaması demek çalişmadiği anlamina gelmiyor ki bende de ilk başlardaki gibi yanma olmuyor hiçbir zaman ancak göğüslerim de gelişiyor sürekli.önemli olan o bolgenin çalişip çalişmadiği.
Universal Animal Pak kullanmanı tavsiye ederim asiri bi guc veriyo.. http://www.animalpak.com/ boylelikle daha fazla kilo ile calisir kasi gelistirirsin...
arkadaşlar ilginçtir bir arkadaşın gazıyla 25 er kg taktım ve başarıyla kaldırıyorum 2 gündür.sanırım bende tek eksik olan güvenmiş15 ten 25 e çıkamazdım sanırım başka bi nedeni olsa.
Evet programı aksatmamak gerekiyor,idmanlar her gün eksiksiz yapılmalıdır.Vücutcunun tatili yoktur,1 ayın 30 günü çalışılmalıdır.Kas grubu zaten 3 gün dinleniyor,sıra tekrar aynı kas grubuna gelene kadar 3 gün geçiyor.Haftanın 7 günü idmanlar yapılmalıdır.Bir kas grubu gelişmeden öbür kas grubunun gelişmeside imkansızdır.Eğer vücudunuzda bir ilerleme yoksa ağır basamıyorsanız,bu sorun programınızla alakalıdır.Vücut geliştirmede ısınmak için cardio ve koşu hareketleri yoktur,ısınmalar o gün çalışacağınız kas grubuna 1 set hafif kilo 15 tekrar olmalıdır.Cardio ve koşu ile boşu boşuna efor ve enerji harcanmaktadır.Bir kas grubu idmanı en fazla 4 en az 2 olmalıdır.10 dakika dinlendikten sonra 2. kas grubu idmanına geçilmelidir.Göğüste 1.hareket Benc press,Kanatta Bar rowing,pazu da Bar körl,arka kolda düz bar triseps,omuzda Enseye press,bacakta Souqat hareketleri her programda sabit ve değişmez olmalıdır.Antrenman 30 dakika ile 45 dakika arası toplam süre olmalıdır ve süre aşılmamalıdır.Ölçü almak istiyorsanız program sonu mide çalışmayınız,15 günde 1 2+maksimun mekik yeterlidir.Daha çok program sonu 3 günde 1 bel kası çalışınız.Bilek çalışınız.Extra başka harekete hiç gerek yok.Mide programınızı diyet ve defnasyona saklayınız.Kol günü bilek çalışmayınız.Verim almak istiyorsanız birde bunu deneyin.