cezzaa
Üye
Merhaba arkadaşlar,aranıza yeni katıldım bende hem daha sağlıklı hemde güzel ve sağlam bir vücuda sahip olmak için salona yazıldım. Aşırı kilolarımı vererek sağlamda bir vücut sahibi olmayı hedefliyorum. Forumda ki bir çok konuyu 1 haftadır nerdeyse okuorum bir şeyler öğrenmeye çalıştım kendimce. Salona başlaylı bu 3'ncü haftam, ilk hafta alışma süreciyle geçti, 2'nci hafta program verildi bununla devam etmem gerektiği söylenildi.

Boy : 1.70cm
Kilo: 75kg
Tahmini yağ oranı :24-26kg
Çalıştıgım için herhangi bir hastaneye gidip vücut analizi yaptıramadım. İnternetteki uygulamalardan denedıgım kadaıyla yag oranım 24-26 kg cıkıyor.
Soğukken Alınan vücut ölçülerim;

Salondaki Verilen çalışma Programım;

Ben kendime bir program çıkardım bunu uygulamak istiyorum daha hızlı gelişeceğimi düşünüyorum bilmiyorum bu oluşturdugum dogru bir programmıdır sizce arkadaşlar.

Eksiklerim,yanlışlarım hatalarım varsa arkadaşlar belirtirseniz çok sevinirim. Bunu yapmalıyım veya yapmamalısınız bu daha iyi olur dediğiniz yönleri belirtirseniz çok memnun olurum arkadaşlar.

Boy : 1.70cm
Kilo: 75kg
Tahmini yağ oranı :24-26kg
Çalıştıgım için herhangi bir hastaneye gidip vücut analizi yaptıramadım. İnternetteki uygulamalardan denedıgım kadaıyla yag oranım 24-26 kg cıkıyor.
Soğukken Alınan vücut ölçülerim;

Salondaki Verilen çalışma Programım;

Ben kendime bir program çıkardım bunu uygulamak istiyorum daha hızlı gelişeceğimi düşünüyorum bilmiyorum bu oluşturdugum dogru bir programmıdır sizce arkadaşlar.

Eksiklerim,yanlışlarım hatalarım varsa arkadaşlar belirtirseniz çok sevinirim. Bunu yapmalıyım veya yapmamalısınız bu daha iyi olur dediğiniz yönleri belirtirseniz çok memnun olurum arkadaşlar.