Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 1 ay kadar önce bir salona yazıldım belli bir çalışma verdi hocam onları yapıyorum hocamında dedigine göre genlerim cok iyiymiş suanda karın bölgemde bir kare oluştu kanatlarım yanlara açıldı ve gögüslerim şişti gercekten cok hızlı ilerliyorum ancak kilo almam gerekiyormuş fakat ögrenciyim ve maddi durumumdan dolayı pek beslenemiyorum (sitede yazan beslenme takvimleri kadar yani ) günde genelde 2 ögün yiyorum bunlardan birisi patates yemegi yogurt ve turşu bir ekmek digeride ya aynısı yada kek bisküvi gibi birde çok kötüki aşırı sigara tüketimim var
Simdi ben body yapamam meslegimden dolayı istedigim maksimum vucut ölcüsü şu resimdeki gibi

Bu fittness sanırım öyle degilmi? hatlar belirgin atletik bir fizik napmam lazım ilaç kullanmalımıyım yanlız ben ilaçlar hakkında hiçbirşey bilmiyorum devamlı forumu takip ediyorum cevaplarınıza karşılık yazıcam anında çok teşekkür ederim
Boy:1.90
kilo:78.9
Simdi ben body yapamam meslegimden dolayı istedigim maksimum vucut ölcüsü şu resimdeki gibi

Bu fittness sanırım öyle degilmi? hatlar belirgin atletik bir fizik napmam lazım ilaç kullanmalımıyım yanlız ben ilaçlar hakkında hiçbirşey bilmiyorum devamlı forumu takip ediyorum cevaplarınıza karşılık yazıcam anında çok teşekkür ederim
Boy:1.90
kilo:78.9