Beni Yönlendirin Arkadaşlar...

Arkadaşlar bir konuda danışmak istiyorum.. 22 yaşındayım 1.82 boyum 81 kiloyum

Ben evde çalışıyorum 45 - 60 dakika koşu bandı ve dumble , halter yapıyorum..

Benim istediğim 1 saat koşarken 1,5 - 2 saat koşmak yani yorgunluk hissetmek ve kas ağrısı istemiyorum acaba bunun için ne kullanmam lazım..

Protein mi , Karnitin mi , Amino asit mi, vs bana yol gösterirseniz çok sevinirim ...

Amacım vücut geliştirmeden çok yorulmadan uzun süre koşmak...

laktık asıt dongusunu ve agrıları goz onune aldıgımızda ben carnıtıne ve bcaa onerırım.

Onun icin ciger kapasitesi ve katdiovaskuler dayaniklilik lazim. Cross training tavsiye ederim. Yuzme ve eliptik bisikleyle basla. 3 cesit antremana guc yetirmek icin sabah antremanindan once (ben sabah yuzuuorum) gainer aliyorum sportica marka aksam antremanindan once ( agirlik. Sen kosu ve eliptik yapabilirsin) _musclepump bcaa + glitamine_ ve olimp iso pro aliyorum cok etkisini gordum bir haftada 150 metrede bir dinlenirken 900 m dinlenmeden yuzmeye gectim gidayi suplementi ve antremani komple platform halinde yukseltmen lazim. Eliptik tum vicut calistirir bunlar yetmedigi zaman agirlrk calismaya gec

kilon bu iş için biraz fazla yani uzun süre koşan maraton koşucalırının hepsi cılız insanlar, normal olarak vucut o koca kütlen için uğraşırken yoruluyor bitkin düşüyorsun. koştukca gereksiz kiloları zaten atıcaksın ve bu iş için uygun hale geleceksin supplementten medet umma zamanla düzelecek her şey. Devamlılık anahtar

Back
Yukarı