berbat bır beslenme

163 boy 80 kg olan bir birey için heleki bayansa ( lütfen yanlış anlama bayanlarda erkeklere oranla yağ yakımı daha yavaştır) kas yapmak olduğunu düşünmüyorum sadece tavuk ve kırmızı ette protein yoktur böyle bir kalıp almış başını gidiyor sadece miktarı gramaj olarak fazladır süt ve süt ürünlerinde yumurtada balıktada protein miktarı oldukca fazladır.hepsindende öğünlerine koydum.

*öncelikle bir diyetisyenle görüşüp kan tahlili yaptırarak kendine uygun bir beslenme düzeni ayarlamalısın.yemeklerin suyundan uzak durulmalı günde 8-10 bardak su içilmeli yemeklere çorba ile başlanmalı varsa tabiki .

*sabah 9 da uyanıyorsun kahvaltıyı hemen yap 10 çok geç greyfurtu sabah kahvaltıdan çıkar zeytin sayısı fazla enfazla 5 olsun zeytin diyip geçme.haşlama patatesi çıkar..yani ortalama bi sabah kahvaltın şu şekilde olsun
Sabah
-2 dilim kepek ekmeği
-domates salatalık istenilen yeşillikler sınırsız yenilebilir.
-1 adet haşlama yumurta
-5 adet zeytin ( siyah yada yeşil olabilir )
öğlen(spordan önce ) 11:00
*cezerye kadayıf kesinlikle unut hayatından çıkar.peki napcaksın?

1 adet ortaboy patates haşlama yanına 6 kaşık zeytinyağlı sebze yemeği
yada
-bir kase çorba
-1 dilim kepekli ekmek
-4 kaşık zeytinyağlı sebze yemeği
-100 gr tavuk göğsü şeklinde olabilir.
spor esnasında su içmen gayet güzel o kadar saat naptığını merak etmiyorda değilim herneyse güzel çalışıosan sorun yok geldiğin zaman ;
-bir bardak süt ( light olacak)
-2-3 galeta
yada
-ton balığının yağını süzsende olmazz light ton balığı alıp tüketmen gerekiyor o zaman sorun olmaz
19:30 da
-1 adet elma
-1 adet armut
-limonlu maydonozlu yoğurdunu burada yiyebilirsin. galetalar iptal bu kısımda :D
kolay gelsin diyip umarım dediğimi uygularsın

o kadar çok dıyetısyene gıttım kı elımde lıste dolu ama ben standart seyler yemek ıstemedıgım ıcın boyle bı lıste çıktı ortaya aslında kahvaltıyı 8de yapıyorum o gun geç yapmıstım....sut ve çaylar dahıl gunde 2.5 3 lıtre sıvı alıyorum zaten......sporda o kadar ne yaptıgımı merak edıyorsan antrman gunlugume bkabılırsın......lıght urun kullanmaktansa hıc yemm daha ıyı .....
artık karar verdım proteın agırlıklı beslenecegım :)) ama önerılerın ıcın tesekkurler :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:22 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:20 ----------

bench_O yarından ıtıbaren proteın agrlıklı beslenıp sekerı hayatımdan cıkaracagım bugun yedıklerımı yazmıyorum son gun dıye buldugumu yedım :))

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:24 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:22 ----------

kan grubunuz nedir?...)

B RH pozıtıf

ben zayıfım kilo almak için bu beslenme programını uygulayabilirim galiba :D :D

Heldic benim Profum yahu ben öğrenci kalırım onun yanında tabi ki görüş fikir al, ayrıntıları öğrenirsin ;)

yok be canım sistem gayet basit herkes rahatca uygular

kilo verme de takılırsanız eger kısa süreli aclıgı deneyin gercekten cok etkili oluyor

Bırde bu lıste hakkında görüşlerinizi merak edıyorum :)

7:00 maydanoz lımon ılk su karısımı

8:00 kahvaltı

1yumurta (genelde haslama tercıhım) 80kalori 7.0 proteın 6.0 yag
100gr peynır 106kalori 12.4 proteın 2.65 karbo 4.4 yag
5 s. zeytın 31 kalori 0.27 proteın 0.16karbo 3.15 yag
5y. zeytın 21 kalori 0.22proteın 0.42 karbo 2.02 yag
1yk zeytın yagı pul bıber kekık karısımı 125kalori

Toplam:528 kalori 23.69 proteın 6.68karbo 39.87 yağ

13:30 antreman sonrasına denk gelıyor

1portakal 47kalori 0.9proteın 11.8 karbo 0.1yag
330ml süt 218 kalori 10.56proteın 1584karbo 12.87 yag
3kepeklı galeta 101 kalori 2.98proteın 19.43 karbo 1.27yag
100gr balık konserve 95 kalori 21.5proteın 0.7yag

Toplam: 461kalori 35.94 proteın 47.07karbo 14.94 yag

ara ögün:

25 gr cevız 163kalori 38proteın 3.41karbo 16.3yağ

17:00 veya 18:00

100gr tavuk 203kalori 30proteın 8.0 yağ
250gr yogurt 150 kalori 8.75proteın 11.75 karbo 8.25yağ
30gr cavdar ekmeği 78 kalori 2.52proteın 15.0 karbo 1.02 yag

Toplam:431kalori 41.27 proteın 26.75 karbo 17.27 yağ

son toplam 1583kalori 104.7 proteın 83.91karbonhıdrat 88.38yag

görüşlerinizi merak edıyorum...

ara ögünü kaldır, onu akşam yemeğine ekle, akşam yemeğinden de ekmeği çıkar...

yani

ara ögün - YOK

17:00 veya 18:00

100gr tavuk 203kalori 30proteın 8.0 yağ
250gr yogurt 150 kalori 8.75proteın 11.75 karbo 8.25yağ
25 gr cevız 163kalori 38proteın 3.41karbo 16.3yağ

şeklinde olsun. böylece akşam yemeğinden sonra uzun süren bir tokluk hissiyatın olur...hem de kan şekerin dalgalanmaz; geceleri 02:00-05:00 civarında salgılanan yağ yakıcı leptin hormonu rahatça salgılanır...uyurken yağ yakarsın.

bugun daha 4. gun ve ben lısteden sıkılmaya basladım :(
ama ınatla devam :) sonuçlarını gördugumde dahada motıve edıcı olacak benı :))

bazen degısıklık yapmak guzel oluyor bu aksam tavugu salataya karıstırarak yedım o yogun tavuk tadı yoktu en azından aslında vakıt ayırıp yemeklerı daha özenlı hazırlasam belkıde bu lısteden bıkkınlık gelmez :)

sabah kahvatı:
tavuklu domates çorbası
75gr peynır
5s. zeytın
3y zeytın
15 cavdar ekmgı
1yumurta yedım

arada 1 bardak sut ıctım

3:30 gıbı acıktım

bulgurlu lorlu sarma yedım 5 adet

aksam yemegım sımdı

lısteme göre

tavuklu domates çorbası
bol yesıllıklı salata
160gr balık
250 gr yogurt

ben bu aksam yemgınde çorba ıctım bıraz yogurt yedım tıkandım balıgıda salataya karıstrmıstım ama doydum genelde kendımı zorlayarak yıyorum almam gerekne kalorive proten sebeıyle sorum su

gercekten kendımı zorlayıp lıstedekılerı tamamen yemelımıyım?
doyunca bırakmalımıyım?

Şimdi nasıl düzenin bilmiyorum ama ilk mesajındaki spora başlangıç 1 çıkış 4.30 u görünce yok artık dedim sakın böle devam etme,1.30 saat tam idealdir,balık çok var menünde,o tonbalığı ise çok yeme sitede mevcut civaya bağlı bir hastalık oluşturuyor.

Şimdi nasıl düzenin bilmiyorum ama ilk mesajındaki spora başlangıç 1 çıkış 4.30 u görünce yok artık dedim sakın böle devam etme,1.30 saat tam idealdir,balık çok var menünde,o tonbalığı ise çok yeme sitede mevcut civaya bağlı bir hastalık oluşturuyor.

yemek duzenımıduzelttım ancak spor aynı kardıou 2saat 15dakıka yapıyordum 2 saate ındırdım 1 saatte hergun agrlıklar suruyor :))

spor ve yemek iradesi cok saglam :)

sabah kahvatı:
tavuklu domates çorbası
75gr peynır
5s. zeytın
3y zeytın
15 cavdar ekmgı
1yumurta yedım

arada 1 bardak sut ıctım

3:30 gıbı acıktım

bulgurlu lorlu sarma yedım 5 adet

aksam yemegım sımdı

lısteme göre

tavuklu domates çorbası
bol yesıllıklı salata
160gr balık
250 gr yogurt

ben bu aksam yemgınde çorba ıctım bıraz yogurt yedım tıkandım balıgıda salataya karıstrmıstım ama doydum genelde kendımı zorlayarak yıyorum almam gerekne kalorive proten sebeıyle sorum su

gercekten kendımı zorlayıp lıstedekılerı tamamen yemelımıyım?
doyunca bırakmalımıyım?

Merhaba,

Kahvaltıda 15 ekmek yazıyor. Sanırım 1.5 yazıcaktın.. :)
Yumurtayı 2 taneye çıkarabilirsin. Ve peynir daha da fazla yiyebilirsin.
Zeytin de lif kaynağıdır. Çekinme yemekten.
Kahvaltıda ceviz,fındık,badem tüketebilirsin.

Ara öğünleri kaldır. 3 öğün beslen. Çok acıkırsan (doğru beslenirsen acıkmaman lazım.) Süt içme onun yerine bir kase yoğurt yiyebilirsin.

Günlük 3-4 litre su içmeye calış. ;)

Back
Yukarı