cebeci lor sanırsam, başka markalara yönelinevet besin değerlerinde öyle yazıyo 4 gr protein 4 gram karbonhidrat 1 gram yağ şeklinde
cebeci lor sanırsam, başka markalara yönelinevet besin değerlerinde öyle yazıyo 4 gr protein 4 gram karbonhidrat 1 gram yağ şeklinde
evet, önerebilceğiniz marka var mıcebeci lor sanırsam, başka markalara yönelin
lethe bu senin yazdığın tek bölge antreman sisteminin göğüs kısmı
- Incline Bench Press 12-10-10-8
- Incline Cable Fly 4 x 12
- Bench Press 12-10-10-8
- Chest Dips 12-10-10
- Chest Press Machine 3×1
- Bu programda chest dips yerine baska bir hareket eklesen ne olurdu ?
Timor allahtan erken farkedildi küçük bir operasyonla halledildi.Ne ameliyatı hayırdır ? Allah şifa versin
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. Rahatsızlığı ne acaba?
Berkay bunların içinde neler var bizede bi anlatır mısın hocam ? Birde çantanın üstünde never give up yazıyo diğerlerinde neler yazdığı okunmuyo resimi küçük olarak paylaşmışsınYaz tatili dolayısıyla 2 aylık bir ayrılıktan sonra dün partnerim @Muscleguy ile antrenmanlarımıza tekrar başladık. Asıl sezon başlangıcını dün yaptık diyebilirim. Uzun bir süreden sonra off günlerimizi değiştirdik ve çarşamba-pazar olarak belirledik. Dün kas ağrıları yüzünden sırt & kalf ile başladık ama bölge dağılımımız önümüzdeki haftadan itibaren normale dönecek. Sırt antrenmanını oldukça seri yaptık, yaklaşık 25-30 dakika civarında sürmüştür. Makineleri tercih ettik, hızlı ve yoğun bir antrenman istediğimiz için salondaki uygun aletlere yöneldik. Tercih ettiğimiz hareketler aşağıdaki gibiydi:
Sırt
Kalf
- Front Lat Pulldown 4 set *Her set tutuş daraltarak
- One Dumbbell Row 3 set
- Straight Arm Pulldown 4 set
- High Row 4 set *Son set drop
*Antrenman geneli piramit sistem ve büyüme aralığı (8-12 tekrar)
- Smith Machine Calf Raise 5 set
- Calf Press 3 set
Eki Görüntüle 32750
Son olarak antrenman partnerim ve BBG Army üyesi @Muscleguy 'ın dün sabah okula gitmeden önce çektiği bir fotoğrafı da paylaşıyorum. Aynı ekipmanlardan hem bende hem de BBG Army'nin diğer üyesi @veggiegulc 'de de var, gün boyu dışarıda olacağımız zaman bütün yemeklerimizi yanımızda taşıyoruz. Bu fotoğrafı çevremden her zaman duyduğum, son günlerde forumda da yoğun bir şekilde karşılaştığım "Nasıl yapıyorsun? Biz de salona gidiyoruz, bizde neden böyle olmuyor?" sorusuna vereceğim cevapların başlangıcı olması için koyuyorum. Bundan sonra çok daha net paylaşımlar yapacağım. Madem insanların gözünde bazı şeyler canlanmıyor, canlandırana kadar bu spor için neler yaptığımı herkesin görmesini sağlayacağım.
Lethe Nasilsin Umarim iyisindir. Uzun suredir yazamadim gunlugune staj yapiyordum. Okul acildi ben de yeni bir sezona basliyorum . Ders programima gore bir beslenme duzeni olusturacagim simdi ve steeve cook un big man in the campus antrenmanini uygulayacagim bir sure. Simdi genelde kahvaltimi 8 civari bitirmis oluyorum ve 9 gibi antrenmana giriyorum en fazla 1 saat ve ya 1 saat 20 dakika suruyor 10.30 gibi 1. ana ogunu yiyorum. 2. Ana ogunu 3 bucuk saat sonra yani 2'de yemis oluyorum. Simdi son ogunu 7 gibi yemeyi planliyorum fakat arada 5 saat fark var ve bu cok fazla bir sure. Sence bu araya bir ara ogun mu sokmaliyim . bu antrenman oncesi ve sonrasi ogunun bir birine yakin olmasi biraz sikinti. Sen nasil yapiyorsun genelde.
Antrenmanın ortalama kaç dakika sürüyor?
Berkay bunların içinde neler var bizede bi anlatır mısın hocam ? Birde çantanın üstünde never give up yazıyo diğerlerinde neler yazdığı okunmuyo resimi küçük olarak paylaşmışsın![]()
lethe birşey sorucam. optimum creatin aldım da kullanımı nasıl olmalı sen nasıl yapıyorsun bi bilgi verebilirmisin ?
t bar row (favorim 1) - one dumbell row (favorim 2 )- barbell row - deadlift - barfiks çeşitleri bunlardan seçip yapabilirsinİyi günler okulumdan doları salon değişikliği yapmak zorunda kaldım. Yeni salonumun bana tek dezavantajı sırt makinesinin ağırlıklarının yetmemesi yani row -lat pulldown gibi hareketleri makine yerine serberst ağırlıklarda veya barfiks olarak neler yapmalıyım.
tavsiyeleriniz için teşekkürler. Peki makinede öne çekiş veya arkaya çekişin barfiks çeşitlerinden eş değerileri hangileridirt bar row (favorim 1) - one dumbell row (favorim 2 )- barbell row - deadlift - barfiks çeşitleri bunlardan seçip yapabilirsin
öne çekişden lat pulldown arkaya çekişdende neck pull downu kastetdiginizi varsayarak cevaplıyorum aynı hareketleri barfiksde yapıcaksınız sadece bu sefer tutacagı yukardan asagı degılde kendi vucut agırlıgınıza asagından yukarı cekeceksınıztavsiyeleriniz için teşekkürler. Peki makinede öne çekiş veya arkaya çekişin barfiks çeşitlerinden eş değerileri hangileridir