16sen kaç yaşında başladın
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
16sen kaç yaşında başladın
Öncelikle hayırlı olsun sayfanız, Arkadaşımın merakla öğrenmek istediği bi soruyu size yöneltiyim,Kişisel Facebook sayfamı biraz önce yayına soktum. Her gün yenileyeceğim paylaşımlarımı takip için hepinizi bekliyorum.
https://www.facebook.com/turkkanberkay
Eki Görüntüle 34980
Öncelikle hayırlı olsun sayfanız, Arkadaşımın merakla öğrenmek istediği bi soruyu size yöneltiyim,
16 cm bilek inceliği olan birisi kendi ve 1 yıllık çalışma sonrası ne kadar cm artırabilirim diye öğrenmek istedi.
Aynen öyle.Teşekkür ederim. Bilek çapını mı artırmak istiyor?
Aynen öyle.
Seni en son Men's Fitness dergisinde görmüştüm geçen aralık ayında egzersizlerini takip ediyorum formunu giderek yükseltiyorsun başarılar diliyorum daha fit olaman dileğiyle![]()
abi güzel olmuşta senin saçların o kadar açıkmı yahuYeni maskotumu sizlerle tanıştırayımFitness sektöründe her anlamda fark yaratmaya geliyorum.
Eki Görüntüle 35354
abi güzel olmuşta senin saçların o kadar açıkmı yahu![]()
Konuyu okuma fırsatım olmadı ama sızı son zamatnlarda gördüm bazı sosyal medyalardan,tamamen naturel misiniz?Daha önce cevapladıysanız bu soruyu kusura bakmayın merak ettim.Dürüst olmanızı rıca edıyorum.