• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

berking yeni vücut fotoları

bana kalırsa oldukça iyi bir gelişim

ölçülerinizi de yazarsanız çok iyi olur

başarılar...

şuan kürde değilim dostum 1 ay kadar önce 10 hafta primabolan 400 sustanon 500 ve üstüne 6hafta winstrol kullanmstm herhangi bir kas kaybı henüz yaşamadm ve daha da iyiye gittiğimi düşünuorm,kısmetse ocak ayında daha sağlam bir küre girmeyi düşününuorm

çok zorlayıp büyümeye gerek yok sevgili dostum. Tadında bırakıp bunu sürdürmek bu sporun en güzel yanı ama en çokta tercih edilmeyen yanıdır... buna rağmen imrendiğimi söyleyebilirim... Mide ve adonisler yaza kadar daha iyi olacaktır... Bu vücuda solaryum iyi gider... bizim gibi açık tenlilere böyle vücutla çok yakışır...

..............................................

Konu dışı soru: Kütle artışı konusunda genetiğim şaşırtıcı derecede iyi olduğu için hiç bir zaman kür yapmayı düşünmüyorum. Kaliteli supllementler her zaman işime yaramıştır. Yanlız kilo vermek ve derialtı yağlarım için aynı şeyleri söyleyemicem. Resmen çile artık.... Bu sebeple sadece winstrol kullanmayı ciddi ciddi düşündüm. etkileri ve kullanımı hakkında özelden bilgi verebilirmisin acaba...

Evet aslında çok fazla büyümek istemiorum suam 90kg yum amacım bu kiloda daha kaliteli bi kas kutlesine sahip olmak kaliteli beslenme düzenli antreanlara devam

evet gerçekten bicepsler başımı ağrıtıo sanrm genetk olarak istedğm gelişmeyi alamadm. bu arada şubat ayında definsyona grıorm şuan kilom 100, nisan yarışmasnda classic 1.80de olucam ve 82-84 kilo civarı olucam ilk yarışım olucak amacım kupkuru çkmak ve bacaklarımı daha ii duruma getrmek şuan için

biceps bilek gelişmemiş
tricepste hacimsiz
programını yazarmısın belki gözden geçirmek gerekebilir

göğüs bölgesi damarlanma ve özellikle sırt hacmi gayet başarılı.
biceps için genetik olarak peak sorunu var gibi gözüküyor, aynı şey bende de mevcut kol ne kadar büyüsede kendini belli edemiyor tam olarak.
omuz başları zaten büyük yarışmaya kadar yağ oranı iyice düşeceği için gayet belirginleşecektir.
triceps pozu yok ancak hacim olarak biraz geride sanki
genel olarak başarılı tebrik ederim.

cuma sizde isterseniz bi antreman programınızı detaylıca yazın belki bicepslerin gelişmemesi için gözden kaçırılan bir nedeni hep birlikte görürüz
saaygılar

Merkez bölgesi ve bacaklar zayıf. Omuzlara laf yok sizinki gibi yan omuzlar bu forumun %90 ının hayalidir. Biceps ise Dorian Yates gibi sırt var o yok:)

evet yorumlara katılıyorum. önümde 2.5 ay var elimden geleni yapıp bacaklarımı daha iyi hale getirmek istıorm ve ilk yarsmamda sağlam kurumak istıorm

gene hemen doğal değil vs vs. doğal olduğu iddia edilmemiş ki?ayrıca kimseyi ilgilendirmez doğallığı.

mide hariç çok güzel.tebrikler.

Back
Yukarı