Besinlerin İçerikleri (100 Gramında)

Despo

ADMIN
Yönetici
Admin
Gıdaların 100.gr.larının içerdiği besin değerleri listesi :

edit (diez / 25.08.2016) : link yerine resim olarak tablolar eklenmiştir.Yetersiz gelirse ilave edilebilir..
* Besin değerleri farklı basılı ve sanal kaynaklar arasında farklılık gösterebilir.Tablo değerlerindeki farklılıklardan www.bodyforumtr.com sorumlu değildir.

image000.jpg
image001.jpg
image002.jpg
image003.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
sayilar tam dogru degil. etler genellikle 17-18g larda geziyor.
2004 avrupa besin arastirmasinda ortaya konulan protein degerlerinde 20g dan asagi olan ancak 2-3 cesit et vardi.

Üstelik karbonhidratlar etlerde cok cok az. yalniz bu listede oldukca fazla gösteriliyor. Galiba bu liste eski analizler. tam iyi analiz edilmemis sanirim.
ama ortalama olarak yinede bir cetvel cikarmak olur.

linkteki dokumani nerden indirebiliriz acaba?

sarc4stic, bunla idaremi edelim? :D
olm supersin ya!!!! :!: :!: sagolasin ;)

valla bende ayni :D :D suan burasi saat 02.56h gece, asagida biraz beyaz peynir'nen salam getirdim çok aciktim napayim :D :D

tavuk göğsü 100 gr da 31 gr protein çok fazla geldi 22 gr diye biliyodum.

tavuk etindeki protein,tavuğun bölgelerine göre değisebiliyor,en fazla protein göğüs kısmında..ben herzaman 100 gramında 20 gr olarak hesaplıyorum..

PANZEHIR dedi:
sayilar tam dogru degil. etler genellikle 17-18g larda geziyor.
2004 avrupa besin arastirmasinda ortaya konulan protein degerlerinde 20g dan asagi olan ancak 2-3 cesit et vardi..

bizim etlerdir bu az proteinliler hormonlu gıda veriyolardır basıolardır süt versin diye igneyi filan :?

Back
Yukarı