Besleniyorum ama büyümüyorum !

Arkadaşlar merhaba

Günlük aldığım besinler şu şekilde

Sabah 5 yumurta ile 100 gr kıyma veya lor
10 zeytin
10 gr peynir
Bol yeşillik ile zeytin yağlı salata
100 gr yulaf chia ve keten tohumlu
50 gr yoğurt

Öglen
500 gr hindi gögsü
200 gr bulgur
1 kase salata
5 gr tuz
Sade soda

Akşam
Kahvaltının aynısı

Bu sistemde gidiyorum ve günlük minimum 600 gr et tüketiyorum ama artık hacim olarak büyümemeye başladım
Boy 1.85 kilo 82

Antremanlarım oldukca sert geçiyor

Örn;
Pzts = gögüs, triceps, abs
Salı= sırt, biceps,
Çarşamba= bacak, omuz, cardio
Perşembe= Kanat, biceps
Cuma=gögüs, triceps,abs
C.tesi= omuz, kol,triceps cardio şeklinde

Gerçekten yardımcı olabilecek arkadaşlar yazabilir mi ?

Kolu çok fazla çalıştıyorsun 3 defa fazla küçük kas grubuna beslenmen gayet iyi uyku düzenin nasıl çünkü kaslar idmanda parçalanır uykuda onarılır

Sorunun overtraining olduğunu düşünüyorum. Çok fazla ağırlık çalışması yapıyorsun kaslarının onarım yapmasına izin vermiyorsun bence sorun bundan kaynaklı çünkü antrenmanında bir sorun yok, sert geçtiğini söylüyorsun. Beslenmen zaten iyi fakat bu 500gr hindi göğsünü 2 öğüne bölüp öyle alsan daha iyi olabilir.

3 gunden sonra 1 gun ara verebilirsin. Overtraining oldugunu dusunmuyorum fakat bu denli agir calismalarda p.overload kolay gerceklesmiyor ve kasin gelismesinin prensibi agirligi surekli arttirmakla oluyor.

3 gunden sonra 1 gun ara verebilirsin. Overtraining oldugunu dusunmuyorum fakat bu denli agir calismalarda p.overload kolay gerceklesmiyor ve kasin gelismesinin prensibi agirligi surekli arttirmakla oluyor.
Sanırım yeteri kadar dinlenme yapmadığımdan kaynaklı, bu antreman programı ile mental olarak da yorgun hissetmeye başladım. Yoğunluğu biraz düşürmek gerek sanırım

Sanırım yeteri kadar dinlenme yapmadığımdan kaynaklı, bu antreman programı ile mental olarak da yorgun hissetmeye başladım. Yoğunluğu biraz düşürmek gerek sanırım
Gogusten sonra tricepsi hakkiyla yapamazsin ki zaten. Gogusun tum hareketlerinde mutlaka triceps devreye giriyor ve cok fazla yorulmaya basliyor. Gelisirsin fakat 3 birim yerine 2 birim. Ara vermek sart. 3 gunden sonra 1 gun ara verip o gun de kardio dahil hicbir sey yapmamak gerek.

Bir anda çok yüksek gramajlar aldığınız icin vücut büyük bir kısmını kullanamıyor bu besinlerin çünkü.. kahvaltı harici bence dusuk glisemik index besinler (yulaf ezmesi) kullanmayalım sindirimi yormayalım..

Back
Yukarı