Beslenme düzenim sizce yeterli mi ?

Merhaba;

Sporda 6.ayımdayım yağ yakımına girmeyi düşünüyorum.Diyet listem şu şekilde;

8.30

250 gr yumurta akı
250 gr yağsız süt
1 muz bunları karıştırıp içiyorum

11.00

150 gr yulaf ezmesi
süt

15.00

tavuk göğsü ( haşlama ) yada sebze yemeği

16.30 - 18.00 --- Antrenman

18.30

sebze yemeklerinden herhangi biri veya brokoli veya lor peyniri karışımı ( domatesli ve biberli ) veya ızgara tavuk yanında light yoğurt 50 gr

yatmadan önce

1-2 bardak süt veya yoğurt

kilom 78 boyum 1.82.Sizce yeterli mi ? Değiştirmem gereken yerler varsa söylemekten kaçınmayın tavsiyede bulunan herkese şimdiden teşekkürler.Konuyu yanlış yere açtıysam affola :) başlık umarım doğrudur.

:D zehirleniceksin ne yapıyorsun öyle kaç kere çiğ yumurta yemeyin konusu açılacak bu sporu eziyet haline getirme ya.Blendera yarım muz,100 gr lilalif,4 yumurta akı,tarçın,kakao,hindistan cevizi kat karıştır tavada ters düz pişir ye yanındada süt ne çiğ çiğ yiyorsun.

Şekerden ve tuzdan kaç kaliteli yağ al bu kadar basit abi! Ne bu böyle beslenmemi olur tatlandır biraz yemeklerini. Sabah lor peynirli yumurta kır 4 beyaz 1 sarı vb. öğlen tavuğunu kızart baharatlarla tatlandır bulgurunu pirincini haşla. Kuru yemişini meyveni ye.

bir yanlışlık var arkadaşlar yumurtayı haşlayıp akını ayırıyorum sonrada blendırda karıştırıp içiyorum.Önerilerinizi dikkate alıcam çok teşekkürler hepinize

Back
Yukarı