Beslenme Günlüğüm

online253

Yeni Üye
Sizlerle Günlük Beslenme Programımı paylaştım arkadaşlar elimdeki karbonhidratın markası DYMATIZE Super Mass Gainer 12 lbs (5.44 kg) Çikolata.Yeni başladım daha çok hacimlenmek kilo almak için kullandığım bir program fakat proteinide eksik etmedim.
Kilo:60
Boy:1.81

SABAH 8.30 = Kahvaltıda 3 yumurta,100 gr peynir(light),nestle corn flakes 1 kase,1 adet salatalık,Fıstık Ezmesi(Gold marka)1 dilim ekmekle,5 zeytin.3 dilim ekmek.
Ara Öğün 09.30 = 1 avuç kuruyemiş(badem,ceviz)+muz
Öğlen 12.00 = bir tabak makarna(100gr)+150 gr tavuk göğüsü,sebze tüket
saat 13.00 da yarım ölçek gainer iç.(suyla)
Ara öğün 15.00 = 1 avuç kuruyemiş.(badem ceviz vs.)+salatalık
Yemek 17.00 = 100 gr makarna + 150 gr tavuk
Saat 19.00-19.30 gibi(başlangıç saati)= Antreman. ve sonrasında 2 yemek kaşığı pekmez ve yarım bardak üzüm suyu
antreman sonrası 1 ölçek gainer iç(sütle)
saat 21.00 = 100 gr makarna+150 gr tavuk
yatmadan önce 3 yumurta.

Yorumlarınızı Bekliyorum.Antreman Programım evde disiplinli bir şekilde şınav,mekik,barfiks ve dambıllarla temel omuz hareketleri ve adonis hareketleri.

sabah kalvaltısı olarak bir kaşık bal iyi gider

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:53 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:49 ----------

Bişey daha söylicem
öğlen makarna tavuk göğsü yerine
makarna + ton balıgı yapabilrsn

Genel anlamda guzel bir program, arada protein kaynaklarini cesitlendirmekte yarar var (et balik vs). Fasulye, mercimek vs sokmak lazim. Gece ise yumurta yerine sutten yapilmis lor daha iyi olacaktir. SAbah direk kalkildiginda pekmez cok mantikli bir secim olacaktir.

Back
Yukarı