Beslenme programı (tavuk marka)

Sporda 2. ayımı bitirdim. Bu zaman kadar kilo alma amaçlı yediğim için pek dikkat etmedim. 63 kilo ile başladım şuan 67 kiloyum(boy 1.80). Bundan sonra kilo alırken dikkat etmek isiyorum. Bu nedenle beslenme programına uyarak yaşayacağım. Sizden fikir almak isiyorum. İstediğim saat istediğim şeyi tüketebilirim. Protein tozu vb. kullanmıyorum. Son olarak tavuk tüketilmesi gerektiğinin farkındayım fakat haşlama tavuk yemem zor. Bu nedenle şinitsel,nugget denen tavuk cinsini fırında pişirmeyi düşünüyorum. Fakat tadı pek iyi olmuyor markadan olduğunu umuyorum. Tavsiye edebileceğiniz bir marka varmı?

eger yaglanmadan dikkat etmek istiyorsan sinitzel vs gibi besinleri tüketmemelisin bunun yerine yagsız tavuk ton balıgı yagsız et gibi besinler yemelisin yagsız süt ve süt ürünleri

Sadece tavuk değil et de tüketebilirsin aynı zamanda balık. Yağlanmayayım diyorsan yağsız et ızgara yapabilirsin veya tavuk ızgara olabilir, tavuğun göğüs kısmını tercih et. Pilava ilave edebilirsin çok güzel olur. Hindi bonfile de tercih edebilirsin, seçenek çok. Ancak senin dediğin tavuk nuget vs. hem içinde katkı maddesi olur, yağ oranı yüksek olur hemde içerik bakımından protein vs. değerleri düşük olur.

Back
Yukarı