Beslenme programım hakkında yardım bekliyorum lütfen

Merhaba arkadaşlar ben 64 kilo 1.78 boyundayım ve 68 kiloya ulaşmak istiyorum onun için bi beslenme programı aldım program şöyle :

Kahvaltı : 200 gr yulaf , 1 dilim süzme peynir , domates salata , 5 yumurta beyaz , 3 kaşık lor peyniri ( bazı günler 100 gr yulaf 7 yumurta beyazı , bazı günler 100 gr yulaf 6 yumurta beyazı 4 kaşık lor peyniri )
2.Öğün ( kahvaltıdan 3 saat snra ) : 5 adet ceviz 5 adet badem 1 bardak yeşil çay
3.Öğün ( öğlen ) : 100 gr tavuk göğsü 1 tabak bulgur 1 kase yoğurt
4.öğün ( öğlen yemeğinden 3 saat sonra ) : 1 adet yeşil elma 1 bardak yeşil çay
5.öğün : 100 gr balık 1 tabak kepekli makarna 1 tabak salata
Uyumadan önce : 1 bardak yeşil çay , 3 yumurta beyazı

arkadaşlar öğlen yemeğini 2.öğünden kaç saat sonra yememi tavsiye edersiniz ?
ek olarak whey protein kullanıyorum ve bcaa almayı düşünüyorum
ek olarak eklemek istediginiz eksik buldugunuz birşey var mı ?

Kilo almak için gunluk kalori ihtiyacinin 300-500 kalori fazlasını almalısın. Kalorini hesaplayıp ona gore öğünlerinin miktarını azalt veya arttır . Bunun dışında günde 100 gr civarı protein almaya özen göster . Öğün saatleri birşey değiştirmicektir istediğin zaman ye. Bcaa çok gerekli değil zaten protein tozunda muhtemelen vardır ektradan alman gereksiz olur başka birşeye ihtiyacın yok beslenmen güzel .

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hesapladıgımda 1881.6 kalori çıkıyo bu beslenme programı benim kilomu korumam için günlük almam gereken kalori 2601.13 yani 2900 kalori almam gerekiyo günlük kilo almam için sanırım o zaman nasıl eklemeler yapabilriim bu programa ?

Back
Yukarı