opeh
Üye
Selam arkadaşlar , ben yaklaşık 1, yıldır body ile uğraşıyorum .120 kg den 83 kg ye inerek ciddi bişeyler başardım. Fakat karın kasları ve adonis kasları çıkarmak istediğim en önemli ikii kas grubu, bunlar hala gözükmüyor .Yoğun mide hareketleri ve adonisi çalıştıran hareketler yapıyorum fakat yağ oranının hala yüksek olması veya sarkmalar yüzünden gözükmüyor.
Beslenme düzenim ketojenik 1 ay önce başladım şöyle ;
7:30 kahvaltı = 4 yumurta beyazı, yumruk büyüklüğüne beyaz beynir,1 bardak süt,1kase yoğurt,zeytin ,domates, salatalık
öğlen 12:30 yemek; sebze yemeği,yoğurt, veya tavuk göğsü (haşlama)
akşam 7:30 yemek= 4 kadar köfte,veya tavuk veya sebze yemeği
öğünlerde karbon hidrat yok denecek kadar az ,ekmek ,tuz ,şeker yok, tamamen ketojenik
pazar tesi; göğüs, reverse göğüs,üst göğüs sıkıştırma +sırt +pazu ,dambell pazu
salı;omuz ,omuz, açma +latpull down, enseyeçekiş+arkakol,dips,fransız
ÇARŞAMBA ,KARDİO ;35 dk rampa 15 hız 75, tempolu yürüyüş ,abdominal 4x50, bacak kaldırma 4x25 ,hafif kilo ile çok tekrar göğüs 4x50, hafif kilo ile 4x15 göğüs kesme, 15 dk yan eğilme ve 100 ağır dambell ile yan eğilme , 10 dk twist ,1000 cranch ,500 ip atlama,5 dk bsiklet ,hafif kilo ile üstbacak ,ve leg press 4x50
perşembe;göğüs, reverse göğüs,üst göğüs sıkıştırma +sırt +pazu ,dambell pazu
cuma;omuz ,omuz, açma +latpull down, enseyeçekiş+arkakol,dips,fransız
Cumar tesi ;KARDİO;35 dk rampa 15 hız 75, tempolu yürüyüş ,abdominal 4x50, bacak kaldırma 4x25 ,hafif kilo ile çok tekrar göğüs 4x50, hafif kilo ile 4x15 göğüs kesme, 15 dk yan eğilme ve 100 15kglik dambell ile yan eğilme , 10 dk twist ,1000 cranch ,500 ip atlama,5 dk bsiklet ,hafif kilo ile üstbacak ,ve leg press 4x50
pazar;off
Sabah 8 den akşam 7 kadar çalışıyorum, antremanlara saat 20.00 da gidebiliyorum gitmeden 5 yumurtabeyazı bol yeşillik yiyorum gelince de 1 kase yoğurt .
kullandığım takviyeler ; yeşil çay (yemeklerden 30 dk önce) doğal diet lifi (yemeklerden 30 dk önce)
haftada 4 gün ağırlık çalışması 2 gün kardio antremanımda bu şekilde hedef yağ oranımı olabildiğince düşürüp, karın kaslarımı ve adonisleri görebilme , hadi hayırlısı... tavsiyelerinizi bekliyorum
Beslenme düzenim ketojenik 1 ay önce başladım şöyle ;
7:30 kahvaltı = 4 yumurta beyazı, yumruk büyüklüğüne beyaz beynir,1 bardak süt,1kase yoğurt,zeytin ,domates, salatalık
öğlen 12:30 yemek; sebze yemeği,yoğurt, veya tavuk göğsü (haşlama)
akşam 7:30 yemek= 4 kadar köfte,veya tavuk veya sebze yemeği
öğünlerde karbon hidrat yok denecek kadar az ,ekmek ,tuz ,şeker yok, tamamen ketojenik
pazar tesi; göğüs, reverse göğüs,üst göğüs sıkıştırma +sırt +pazu ,dambell pazu
salı;omuz ,omuz, açma +latpull down, enseyeçekiş+arkakol,dips,fransız
ÇARŞAMBA ,KARDİO ;35 dk rampa 15 hız 75, tempolu yürüyüş ,abdominal 4x50, bacak kaldırma 4x25 ,hafif kilo ile çok tekrar göğüs 4x50, hafif kilo ile 4x15 göğüs kesme, 15 dk yan eğilme ve 100 ağır dambell ile yan eğilme , 10 dk twist ,1000 cranch ,500 ip atlama,5 dk bsiklet ,hafif kilo ile üstbacak ,ve leg press 4x50
perşembe;göğüs, reverse göğüs,üst göğüs sıkıştırma +sırt +pazu ,dambell pazu
cuma;omuz ,omuz, açma +latpull down, enseyeçekiş+arkakol,dips,fransız
Cumar tesi ;KARDİO;35 dk rampa 15 hız 75, tempolu yürüyüş ,abdominal 4x50, bacak kaldırma 4x25 ,hafif kilo ile çok tekrar göğüs 4x50, hafif kilo ile 4x15 göğüs kesme, 15 dk yan eğilme ve 100 15kglik dambell ile yan eğilme , 10 dk twist ,1000 cranch ,500 ip atlama,5 dk bsiklet ,hafif kilo ile üstbacak ,ve leg press 4x50
pazar;off
Sabah 8 den akşam 7 kadar çalışıyorum, antremanlara saat 20.00 da gidebiliyorum gitmeden 5 yumurtabeyazı bol yeşillik yiyorum gelince de 1 kase yoğurt .
kullandığım takviyeler ; yeşil çay (yemeklerden 30 dk önce) doğal diet lifi (yemeklerden 30 dk önce)
haftada 4 gün ağırlık çalışması 2 gün kardio antremanımda bu şekilde hedef yağ oranımı olabildiğince düşürüp, karın kaslarımı ve adonisleri görebilme , hadi hayırlısı... tavsiyelerinizi bekliyorum