Beslenme programım - Kilo alma diyetim.

Merhabalar kendi hazırladığım programımı sizlere sunup önerilerinizi almak istiyorum.

Sabah:
Süt+ProteinTozu+Muz+Bal
Süt+KornFlakes+Bal
Badem+Fındık+KuruÜzüm

Ara:
1 Küçük Pizza (Dondurulmuş)

Öğle:
Evde ne yemek varsa

Ara:
Pek yiyemiyorum ama Haşlanmış Patates

Spor Sonrası:
Süt+ProteinTozu+Muz+Bal

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:48 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:21 ----------

Bu arada boyum 175cm ve 58 kiloyum.

Değerli üyemiz;

Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır.

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme başlık açmaya özen gösteriniz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Önceki konum: Beslenme günlüğü

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

şöyle bir baktımda protein tozu haricinde protein kaynagın yok gibi. ne yumurta gördüm ne tavuk ne de başka bişey. yanlış bir program olduğunu düşünüyorum. tamam sabah kalkınca ve spordan sonra protein tozu alıyorsun ama mesela öğle vakti tavuk yiyebilirsin. sabah kalktıgında protein tozu yerine yumurta yiyebilirsin. ayrıca karbo alımı için pilav makarna yiyebilirsin. kendini hazır yiyeceklere ve toza verme. onlar adı üstünde ek besin. öncelik dogal beslenmede olmalı

pizzada 22gr var, öğle yemeğimdede 25civarı çıkartabiliyiorum, öğle yemeğimde et bulundurmaya çalışıyorum ama, sabah yumurtada zor geliyor doğrusu, yumurta yemeli miyim sizce? makarna zaten yiyorum öğlen.

pizza yağlandırıcı etki yapar saf protein yemelisin tavuk yumurta vs. makarna pilavda öğünlerde yiyebilirsin. bu şekilde bir program çıkar

Back
Yukarı