İyi Günler Herkese.Şöyle bir program yaptım kendime yorumlarınızı bekliyorum ve yanlış yaptığım şeyleri düzeltmenizi.Şimdiden çok teşekkür ederim.
Sabah kahvaltısı
300Ml yarım yağlı süt : 9 gr protein + 4,5gr yağ
Corn Flakes 50 gr :5 gr protein
2 yumurta (Sarısıyla) :12 gr protein + 10 gr yağ (Tost Makinesinde Yağsız)
1 dilim kepek ekmeği
Ara : 11-12 gibi
1 meyve
Spordan sonra Yarım Saat içinde 16:00 gibi
1 Ölçek (30 Gr) Protein tozu + 300 ml süt :toplamda 32 gr protein yapıyor
Sonra eve geliyorum ve en geç 19:00 gibi akşam yemeği yiyorum
100-125 gr lor peyniri + 1 domates + kırmızı pul biber ve 1 çay kaşığı yağı tavaya atıp güzelce pişiriyorum ve doğal olarak kuru kalıyor yarım çay bardağı süt ve yarım çay bardağı suyu karıştırıp onları pişiriyorum içine 2 tane yumurta beyazı kırıyorum sarılarını koymuyorum akşam yağ oranı az olsun diye.
Saydıklarımda 30-35 gr arası proteın yapıyor
ve böylece yemek faslını bitiriyorum.bu konuda çok azimliyim 15 ayda 25 kilo verdim.98 den 73 e düştüm ve 1 gram çatlak ve sarkma yok çünkü spor yaptım.
Spora 14:00 gibi gidiyorum yarı aç yarı tok oluyorum.
Sporda hakkını veriyorum bütün hareketlerin.kaldırabilceğim ağırlıktan fazla takıp yarım yapmıyorum.tam şekilde yapabildiğim kadar çalışıyorum.12-18 tekrar arası değişiyor.antrenmandan önce 10dk bisiklet,10 dk koşu , biraz fitness
( https://www.youtube.com/watch?v=mkmcLQJDYy4 ) ve esneme hareketleri yapıyorum.
spora başladıktan sonra hareketler arası mesela 4 set yaptığım hareketler arasında en fazla 1 dk ara oluyor soğutmuyorum kasları devamlı uyarıyorum.
toplamda günde 80 - 85 gr protein alıyorum zaten yağ kullanmıyorum çok zor kalmadıkça.protein tozunuda fazla kullanmak istemiyorum biraz daha doğal besleneyim diyorum.sizce programım doğrumu.
ölçülerimi vereyim 1 ay sonra yine yazıcam 25 temmuzda başladım disiplinli çalışmaya.
Boy : 1,78
Kg : 73-74
Biceps: 35 cm
Bel :76-77 cm
Kalf : 40 cm
Omuz (Genişlik) : 113 cm
Göğüs :100 cm
Üst Bacak : 55
Sabah kahvaltısı
300Ml yarım yağlı süt : 9 gr protein + 4,5gr yağ
Corn Flakes 50 gr :5 gr protein
2 yumurta (Sarısıyla) :12 gr protein + 10 gr yağ (Tost Makinesinde Yağsız)
1 dilim kepek ekmeği
Ara : 11-12 gibi
1 meyve
Spordan sonra Yarım Saat içinde 16:00 gibi
1 Ölçek (30 Gr) Protein tozu + 300 ml süt :toplamda 32 gr protein yapıyor
Sonra eve geliyorum ve en geç 19:00 gibi akşam yemeği yiyorum
100-125 gr lor peyniri + 1 domates + kırmızı pul biber ve 1 çay kaşığı yağı tavaya atıp güzelce pişiriyorum ve doğal olarak kuru kalıyor yarım çay bardağı süt ve yarım çay bardağı suyu karıştırıp onları pişiriyorum içine 2 tane yumurta beyazı kırıyorum sarılarını koymuyorum akşam yağ oranı az olsun diye.
Saydıklarımda 30-35 gr arası proteın yapıyor
ve böylece yemek faslını bitiriyorum.bu konuda çok azimliyim 15 ayda 25 kilo verdim.98 den 73 e düştüm ve 1 gram çatlak ve sarkma yok çünkü spor yaptım.
Spora 14:00 gibi gidiyorum yarı aç yarı tok oluyorum.
Sporda hakkını veriyorum bütün hareketlerin.kaldırabilceğim ağırlıktan fazla takıp yarım yapmıyorum.tam şekilde yapabildiğim kadar çalışıyorum.12-18 tekrar arası değişiyor.antrenmandan önce 10dk bisiklet,10 dk koşu , biraz fitness
( https://www.youtube.com/watch?v=mkmcLQJDYy4 ) ve esneme hareketleri yapıyorum.
spora başladıktan sonra hareketler arası mesela 4 set yaptığım hareketler arasında en fazla 1 dk ara oluyor soğutmuyorum kasları devamlı uyarıyorum.
toplamda günde 80 - 85 gr protein alıyorum zaten yağ kullanmıyorum çok zor kalmadıkça.protein tozunuda fazla kullanmak istemiyorum biraz daha doğal besleneyim diyorum.sizce programım doğrumu.
ölçülerimi vereyim 1 ay sonra yine yazıcam 25 temmuzda başladım disiplinli çalışmaya.
Boy : 1,78
Kg : 73-74
Biceps: 35 cm
Bel :76-77 cm
Kalf : 40 cm
Omuz (Genişlik) : 113 cm
Göğüs :100 cm
Üst Bacak : 55