Slm arkadaşlar ben 2 aydır salona gidiyorum...
Boyum:1,76
Kilom:82
Spor salonundan bir diyet verdiler...
Sabah:
1 kibrit kutusu tuzsuz peynir
6-7 adet zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
1 adet küçük domates
1 çay bardağı limon suyu
1 adet haşlanmış yumurta
Ara Öğün:
1 porsiyon meyva
Öğle:
1 porsiyon etli sebze yemeği yada 150 gr ızgara et(dana eti) yada ızgara tavuk göğsü
1 porsiyon yağsız tuzsuz karışık salata
1 dilim beyaz ekmek
1 kase yoğurt
1 adet domates(öğle menüsünde yoğurt ve domatesi kendim ekledim)
Ara Öğün:
1 porsiyon meyva
Akşam:
1 porsiyon Etli sebze yada ızgara tavuk göğsü
1 porsiyon salata
1 kase yoğurt
1 adet domates(Akşam yemeyinde ekmek yok domateste yok)
evet arkadaşlar böyle bir liste vardı ilk zamanlar uyguluyordum...Ayrıca haftada 1 gün serbest kalıp aşırıya kaçmamak kaydıyla çikolata vb. yiyordum...Neyse okullar açılınca listeyi ben değiştirdim sadece akşam yemeğine sadık kalabiliyorum...Şuan şöyle bir şey yapıyorum...
3 öğün yiyorum
sabah:
1 kase mısır gevreği
(yaklaşık 100 gr mısır gevreği
ve ortalama 250 gr kadar süt var)
Öğle:
Kaşarlı Tost
Ayran
Akşam:
diyet listesinde kileri uyguluyorum ama çoğu zaman tek yönlü beslenmemek için evde ne yaptıysa annem onlardan yiyorum 1-2 kaşık kaşık dediğim yemeği koydumuz yani örnek çorbaysa 2 kepçe vs...
arkadaşlar idmanıma gelince 4 günlük antreman programı uygulanıyor kardio var her gün 40 dk ben bunu 1 saat yapmaya çalışıyorum.20 dk eliptik 20 dk koşu 20 dk bisiklet aralarda aşağı yukarı 1 en fazla 2 dakika dinleniyorum...Ve üstüm başım bitirince çok ıslak oluyor...Makinalarda yazana göre genelde eliptik 150 kalori koşu bandında 100 kalori civarı bisiklette 50-75 arası yakıyorum...Ki orda gösterilen gerçek değer olmayacağını tahmin ediyorum.kısacası günde 500-600 kalori yaktımı düşünüyorum kardioda(bunun içinde yorum bekliyorum).
Sorum şu;
Sizce şu an uyguladım beslenme programı etkili oluyormudur...
Tavsiyelerinize göre yağ yakıcıda almayı düşünüyorum...
Şimdiden tavsiyeler için teşekkürler...
Boyum:1,76
Kilom:82
Spor salonundan bir diyet verdiler...
Sabah:
1 kibrit kutusu tuzsuz peynir
6-7 adet zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
1 adet küçük domates
1 çay bardağı limon suyu
1 adet haşlanmış yumurta
Ara Öğün:
1 porsiyon meyva
Öğle:
1 porsiyon etli sebze yemeği yada 150 gr ızgara et(dana eti) yada ızgara tavuk göğsü
1 porsiyon yağsız tuzsuz karışık salata
1 dilim beyaz ekmek
1 kase yoğurt
1 adet domates(öğle menüsünde yoğurt ve domatesi kendim ekledim)
Ara Öğün:
1 porsiyon meyva
Akşam:
1 porsiyon Etli sebze yada ızgara tavuk göğsü
1 porsiyon salata
1 kase yoğurt
1 adet domates(Akşam yemeyinde ekmek yok domateste yok)
evet arkadaşlar böyle bir liste vardı ilk zamanlar uyguluyordum...Ayrıca haftada 1 gün serbest kalıp aşırıya kaçmamak kaydıyla çikolata vb. yiyordum...Neyse okullar açılınca listeyi ben değiştirdim sadece akşam yemeğine sadık kalabiliyorum...Şuan şöyle bir şey yapıyorum...
3 öğün yiyorum
sabah:
1 kase mısır gevreği
(yaklaşık 100 gr mısır gevreği
ve ortalama 250 gr kadar süt var)
Öğle:
Kaşarlı Tost
Ayran
Akşam:
diyet listesinde kileri uyguluyorum ama çoğu zaman tek yönlü beslenmemek için evde ne yaptıysa annem onlardan yiyorum 1-2 kaşık kaşık dediğim yemeği koydumuz yani örnek çorbaysa 2 kepçe vs...
arkadaşlar idmanıma gelince 4 günlük antreman programı uygulanıyor kardio var her gün 40 dk ben bunu 1 saat yapmaya çalışıyorum.20 dk eliptik 20 dk koşu 20 dk bisiklet aralarda aşağı yukarı 1 en fazla 2 dakika dinleniyorum...Ve üstüm başım bitirince çok ıslak oluyor...Makinalarda yazana göre genelde eliptik 150 kalori koşu bandında 100 kalori civarı bisiklette 50-75 arası yakıyorum...Ki orda gösterilen gerçek değer olmayacağını tahmin ediyorum.kısacası günde 500-600 kalori yaktımı düşünüyorum kardioda(bunun içinde yorum bekliyorum).
Sorum şu;
Sizce şu an uyguladım beslenme programı etkili oluyormudur...
Tavsiyelerinize göre yağ yakıcıda almayı düşünüyorum...
Şimdiden tavsiyeler için teşekkürler...