BESLENME PROGRAMI ( TECRÜBELİ OLANLAR LÜTFEN YARDIM)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aneckha
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Aneckha

Üye
arkadaşlar aranızda yeniyim herkese selamlar. öncelikle söylemeliyim ki spora bugün kaydoldum ve hiçbir fikrim yok beslenme konusunda. bilgisi tecrübesi olanların bana güzel bi program çıkartabilir mi lütfen olmayacak hayali şeyler olmasın yani mesela günde iki kere tavuk göğsü yapamam onu yapması filan zor olucak biliyorum o yüzden en azından bir öğün koyarsanız sevinirm ayrıca karbonhidrat alın filan yazmışlar birsürü ben karbonhidrat içeren besin bile bilmiyorum bana yiyeceklerimi söylerseniz sevinirim lütfen hepinize şimdiden teşekkür ederm

My fitness Pal tarzı bir program ile kalori/makro takibi yapabilirsin. Neyden ne kadar lazım dersen yaş, boy, kilo, tahmini yağ oranı gibi bilgiler olmadan verilen tavsiyelerden koşarak uzaklaş.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uzman değilim yanlış yönlendirmek istemem.

Antreman olabilir ama beslenme için forumlardan yardım alınmasına karşıyım açıkçası. Bilen bilmeyen herkes yorum yapıyor.

Bu kolaya kaçmaktır, tembelliktir. Bir şeyleri başarmak istiyorsan önce emek vermen gerekiyor. Araştırma yapmak bu emeklerin en başında geliyor. Araştırma yapmadan, istediğin kadar insanların söylediklerini uygula, hiçbir ilerleme kaydedemezsin. Sana tavsiyem, ingilizcen varsa yabancı kaynaklara başvur, yoksa yerli kaynaklara git. Yerli kaynaklarda gayet iyi.

Bu kolaya kaçmaktır, tembelliktir. Bir şeyleri başarmak istiyorsan önce emek vermen gerekiyor. Araştırma yapmak bu emeklerin en başında geliyor. Araştırma yapmadan, istediğin kadar insanların söylediklerini uygula, hiçbir ilerleme kaydedemezsin. Sana tavsiyem, ingilizcen varsa yabancı kaynaklara başvur, yoksa yerli kaynaklara git. Yerli kaynaklarda gayet iyi.
Çok doğru ağzına sağlık

Neyin karbonhidrat neyin protein neyin yağ olduğunu besinlerin içeriklerine tek tek bakıp öğrenebilirsin. Ne yemen gerektiği ve nasıl beslenmen gerektiği ile ilgili de sitenin blogunda çok bilgilendirici yazılar var tonla. Okumanı tavsiye ederim bro.
https://blog.bodyforumtr.com

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.
Biraz insanların emeğine saygıniz olsun, acin okuyun!

Konu kilitleme sebepleri;
- Daha önce benzer bir konu açılmıştır.
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.
Link :

Arama Kelimeleri :

Yukarıdaki arama kelimelerini ya da aklınızdaki konuyu arama bölümündeki "sadece başlıklarda ara" sekmesini tıklayarak aratınız. Çıkan arama sonuçlarından sorunuza en uygun bulduğunuz başlığı inceleyiniz.Aradığınız cevabı bulamadığınızı düşünüyorsanız dahi sorunuzu o başlıkta sorunuz.Çok özel bir durum olmadıkça yeni başlık açmayınız.Aksi takdirde başlık kirliliğine neden olursunuz.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı