Beslenme Programim - 1 Ayda 5 Kilo Verdim + Minimal Kas Kaybı

06.30 - Optimum Whey Protein (1 Olcek )
08.30 - Mısır Gevregi + Muz + Bal + 3-4 Tane Fındık/Badem
10.30 - 6 Tane Haslanmış Yumurta (2 Tane Sarı) + Lor Peyniri
12.30 - Elma/Armut/Portakal
14.00 - Yarım Tavuk/Yagsiz Et + 1 Porsiyon Pilav/Makarna
17.30 - Muz/Elma
18.00 - Vücüt Geliştirme/Cardio (Haftanin 4 günü VG, 3 Günü Hafif Cardio)
19.30 - Muscletech Nitro-tech (2 Ölçek)
20.00 - Yarım Tavuk/Ton Balığı + 1/2 Kaşık Pilav/Makarna + Lor Peyniri
21.30 - Elma/Armut/Portakal
23.30-24.00 - Mutlaka ZZZZZZZZZZZZZZZ......

Bol bol SU. Kesinlikle abur cubur, kola, vs gibi şeyler yok. Günde 2-3 bardak yeşil çay için. Yukardaki program ile bir ay içinde 4.700 gr yağ ve 200 gr su kaybettim. 1.80 boy . 89 Kilodan 84 Kiloya indim. Hatlarım şertleşti. Güç seviyemde düşüş yok. Hatta bench pressim 5-10 kilo arttı. 6 aydır ciddi anlamda VG ile uğraşıyorum. Daha yolun başındayım. Yeni başlayan arkadaşlara tavsiyem SABIR. Aynada hemen değişiklik görmeyince moralinizi bozmayın. Vücüt çok komplex bir makina. Planlarınızı uzun vadeli yapın. Insan metabolizmasını ufak derecelerde hızlandırmak bile ayları bulabiliyor. Onun için siz elinizden geleni yapın ve gerisini vücudunuza bırakın.

Saygılar,

Güzel bir program, tavuk gramajlarınıda yazsaydın daha yardımcı olurdu bu tarz program arıyan arkadaşlar için. Bu aralar malesef benimde başlamam lazım böyle bir diyete, ipin ucunu kaçırıcam gibime geliyo. Sabrının devamını dilerim :D

Tesekkur ederim zuzu. Gercekten sabır ŞART! :)

Valla tavuk miktarına gelince, gunde 400 ile 500 gr arası en az tuketiyorum. Tabiki genelde gogus kısmı ama but yedigimde oluyor.

Sarısına bizdede laf ediyorlar ancak çözümü var ya likit pastorize yumurta bulucaksın ya da toz yumurta akı bulucaksın. 6 tane yumurtayı sarılı beyazlı yersen çok zor olur ki yiyemez sanırsam normal bir insan evladı :P gerçi normal insan evladının yiyeceği şeyde değil 6 tane yumurta beyazı ama neyse :)

Back
Yukarı