JJDean
Üye
Arkadaslar beslenme konusunda kafamdaki soru isaretlerini kaldirmak istiyorum bi yardimci olur musunuz
Boy 177
Kilo 72
Yas 20
Sabah
3 yumurta beyazi 1 tam yumurta
100 gr yulaf ezmesi bi avuc kuru uzum ve sutle beraber
Domates
Salatalik
5 6 tane zeytin
2 kibrit kutusu light peynir
1 dilim tam tahilli ekmek
Ara ogun
Genelde yiyemiyorum fakat bi muz veya bi yesil elma
Ogle yemegi
Pismis 250 gram makarna veya bulgur pilavi
175 gram tavuk gogsu veya kirmizi et
Aksam yemegi
2 buyuk patates haslama veya brokoli veya yine makarna yada bulgur
175 gr tavuk gogsu veya et
Yatmadan once bi adet muz veya yesil elma
Gunluk ort 3 litre su iciyorum
Ant oldugu gunlerde whey protein iciyorum ant sonrasi ve 10 gr glutamin aliyorum gunluk 5 gr kreatin aliyorum.
Arkadaslar amacim kas kutlemi arttirmak fakat sanirim yeterli karbonhidrati alamiyorum. Bel bolgemde yaglanma var kardiyoya yeni baslicam ama bunun yaninda calistigim bolgeleri yeteri kadar besleyemedigimi dusunuyorum bi yardimci olabilir misin eksik yonleri nedir bu beslenme programinin. Butce konusunda bi sikintim yok fakat makarna ve pilav yerken zaten zorlaniyorum bundan fazlasini yiyebilecegimi sanmiyorum gainer kullanmami onerir misiniz?
Boy 177
Kilo 72
Yas 20
Sabah
3 yumurta beyazi 1 tam yumurta
100 gr yulaf ezmesi bi avuc kuru uzum ve sutle beraber
Domates
Salatalik
5 6 tane zeytin
2 kibrit kutusu light peynir
1 dilim tam tahilli ekmek
Ara ogun
Genelde yiyemiyorum fakat bi muz veya bi yesil elma
Ogle yemegi
Pismis 250 gram makarna veya bulgur pilavi
175 gram tavuk gogsu veya kirmizi et
Aksam yemegi
2 buyuk patates haslama veya brokoli veya yine makarna yada bulgur
175 gr tavuk gogsu veya et
Yatmadan once bi adet muz veya yesil elma
Gunluk ort 3 litre su iciyorum
Ant oldugu gunlerde whey protein iciyorum ant sonrasi ve 10 gr glutamin aliyorum gunluk 5 gr kreatin aliyorum.
Arkadaslar amacim kas kutlemi arttirmak fakat sanirim yeterli karbonhidrati alamiyorum. Bel bolgemde yaglanma var kardiyoya yeni baslicam ama bunun yaninda calistigim bolgeleri yeteri kadar besleyemedigimi dusunuyorum bi yardimci olabilir misin eksik yonleri nedir bu beslenme programinin. Butce konusunda bi sikintim yok fakat makarna ve pilav yerken zaten zorlaniyorum bundan fazlasini yiyebilecegimi sanmiyorum gainer kullanmami onerir misiniz?